Το PS5 Slim έρχεται φέτος και μάλλον μάθαμε την τιμή του!

2423

Είναι αλήθεια, πως εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Sony, ετοιμάζει να φέρει στην αγορά ένα ανανεωμένο μοντέλο PlayStation 5, όπως μας έχει ενημερώσει άλλωστε και ο πλέον γνωστός insider της βιομηχανίας Tom Henderson.

Η Sony ετοιμάζει το PS5 Pro και θα έρθει σύντομα!!! (ΦΗΜΗ)

Για να σας θυμίσουμε το ρεπορτάζ, ο Henderson μέσω του site του, Insider Gaming, είχε αναφέρει ότι η Sony ετοιμάζει μία φορητή κονσόλα PlayStation, η οποία μάλιστα επιβεβαιώθηκε στο πρόσφατο PlayStation Showcase, ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro, το οποίο θα έρθει με ανώτερο hardware και χαρακτηριστικά σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο καθώς και ένα PlayStation 5 Slim.

Επί προσθέτως, η φήμη που επίσης ακούγεται εδώ και πάρα πολλούς μήνες, είναι ότι η Sony θα προχωρήσει σε κατάργηση των δύο βασικών μοντέλων PS5 (με το δισκάκι και το digital) και θα προσφέρει στην αγορά μία νέα κονσόλα (με ίδια χαρακτηριστικά), όπου θα υπόκειται στην επιθυμία του εκάστοτε χρήστη, για το εάν θέλει να προσθέσει αποσπώμενο μέσο ανάγνωσης για δισκάκια, μιας και θα δίνεται αυτή η επιλογή.

Η Microsoft λοιπόν, έρχεται στα πλαίσια του δικαστικού ”πολέμου” που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες στα πλαίσια εξαγοράς της Activision-Blizzard, στον οποίο πόλεμο εμπλέκεται και η Sony, για τα ”μάτια” προφανώς του Call of Duty, και αναφέρει μέσω επίσημων εγγράφων ότι η Sony θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 το PS5 Slim δίνοντας μάλιστα εκτίμηση και για την τιμή του!

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

Το PlayStation ομοίως πουλάει μια λιγότερο ακριβή Digital Edition για $399.99 και περιμένουμε να κυκλοφορήσει ένα PlayStation 5 Slim αργότερα μέσα στη χρονιά στην ίδια μειωμένη τιμή.

Δεδομένου του παραπάνω, μπορούμε λοιπόν να πούμε πως το PS5 Slim θα έρθει στα €449 στην αγορά της Κύπρου και της Ελλάδας, μιας και τόσο κοστίζει το PS5 Digital Edition, αυτή την στιγμή.

Περιμένουμε λοιπόν και τις επίσημες ανακοινώσεις, δια στόματος Sony.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.