Διέρρευσε μέσω PS Store το επόμενο Yakuza παιχνίδι – Ημερομηνία κυκλοφορίας και φωτογραφικό υλικό

210

Το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, αναμένεται να έρθει σε PlayStation 5, Xbox Series X και S, PlayStation 4, Xbox One και PC σύμφωνα με σχετική καταχώρηση που έγινε στο PlayStation Store και κατάφερε να καταγράψει το PSDeals.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού στο PS Store ανέφερε συγκεκριμένα:

Διαγράψτε το παρελθόν σας για να προστατέψετε το μέλλον σας

Κάποτε ένας θρυλικός yakuza, ο Kazuma Kiryu προσποιήθηκε τον θάνατο του και εγκατέλειψε το όνομά του για χάρη της προστασίας της οικογένειάς του. Τώρα, έρχεται σε σύγκρουση με μια μυστηριώδη φιγούρα που προσπαθεί να τον διώξει από την κρυψώνα του.

Με την κωδική ονομασία “Joryu”, ο Kiryu ξεκινά μια συναρπαστική αφήγηση δράσης με μάχες που θρυμματίζουν τα κόκαλα σε ζωντανές τοποθεσίες γεμάτες με συναρπαστικούς χαρακτήρες και δραστηριότητες.

Απόλυτη μάχη με δύο στυλ μάχης υψηλής πρόσκρουσης

Δυναμική εναλλαγή μεταξύ του στυλ μάχης Yakuza και Agent σε μάχη σώμα με σώμα.

Με το στυλ Yakuza, χτυπήστε τους εχθρούς εξαπολύοντας άγρια επιθετικές κινήσεις που τροφοδοτούνται από την απαράμιλλη δύναμη και ταλέντο του Kiryu.

Ή αναβαθμίστε με το στιλ Agent, δίνοντας χτυπήματα με απόλυτη ταχύτητα και ακρίβεια, ενώ χρησιμοποιείτε μια σειρά από gadget υψηλής τεχνολογίας, όπως ηλεκτροφόρα καλώδια για να ζαλίσετε τους εχθρούς και στη συνέχεια να τους στείλετε να πετάξουν.

Προσαρμόστε στρατηγικά την κατάσταση και αξιοποιήστε και τα δύο στυλ για να κυριαρχήσετε και να καταστρέψετε ορδές εχθρών.

Ατελείωτη Ψυχαγωγία

Είτε τσακώνεστε στη μυστική αρένα του Castle, είτε τραγουδάτε ένα νέο τραγούδι καραόκε, είτε απολαμβάνετε ένα ποτό στο κλαμπ ενός καμπαρέ, ο κόσμος προσφέρει μια ποικιλία από καθηλωτικές εμπειρίες.

Ένας συναρπαστικός πληροφοριοδότης που ονομάζεται Akame παρέχει επίσης συναρπαστικές αποστολές, παρασύροντάς σας σε μια επική αναμέτρηση που ξετυλίγεται όσο περισσότερο εξερευνάτε και απολαμβάνετε το Sotenbori, τη Yokohama και το μυστηριώδες Κάστρο.

Σημειώσεις

-Εάν διαθέτετε ήδη την έκδοση PlayStation 4 αυτού του παιχνιδιού, μπορείτε να αποκτήσετε την ψηφιακή έκδοση του PlayStation 5 χωρίς επιπλέον κόστος και δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτό το προϊόν.

-Οι κάτοχοι ενός αντιγράφου δίσκου PlayStation 4 πρέπει να το εισάγουν στο PlayStation 5 κάθε φορά που θέλουν να κάνουν λήψη ή αναπαραγωγή της ψηφιακής έκδοσης του PlayStation 5.

-Οι κάτοχοι δίσκων παιχνιδιών PlayStation 4 που αγοράζουν την κονσόλα PlayStation 5 Digital Edition χωρίς δίσκους δεν θα μπορούν να αποκτήσουν την έκδοση PlayStation 5 χωρίς επιπλέον κόστος.

-Offline Multiplayer (δύο παίκτες).

-Το Remote Play επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να παίζουν παιχνίδια στο PlayStation 4 ή το PlayStation 5 χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή, υπολογιστή ή άλλο PlayStation 4 ή PlayStation 5.

-Η αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης θα είναι ενεργοποιημένη.

Επίσης, από την καταχώρηση αντλήθηκε και φωτογραφικό υλικό το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου. Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση.  

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.