Δυστυχώς μην περιμένετε το sequel του Immortals Fenyx Rising

305

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού μέσου VGC, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει και το site του πασίγνωστου insider της βιομηχανίας Tom Henderson, το Insider Gaming, φαίνεται πως η Ubisoft εργαζόταν στο sequel του Immortals Fenyx Rising, γνωστό με την κωδική ονομασία ”Oxygen”, όμως εν τέλει ακυρώθηκε.

Το VGC αναφέρει ότι το παιχνίδι ακυρώθηκε μέσα στον Ιούλιο λόγω των αντιληπτών προκλήσεων που είδε η ομάδα ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό IP. Με άλλα λόγια, θεώρησε πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες ώστε το IP να αποτελέσει ένα δυνατό franchise.

Το Insider Gaming, αναφέρει πως έχει στα χέρια του υλικό από το παιχνίδι που βρισκόταν σε ανάπτυξη αναφέροντας πως ο τίτλος θα εμπλούτιζε τους gameplay μηχανισμούς, όπως για παράδειγμα την ικανότητα των χαρακτήρων να αλλάζουν εμφάνιση και να γίνονται μυθικά πλάσματα. Αυτή η αλλαγή στο εκάστοτε πλάσμα, θα έδινε και διαφορετικά abilities όπως είναι προφανές, με στοιχεία όπως το πέταγμα, το κολύμπι, η φωτιά ο αέρας και άλλα πολλά.

Επί προσθέτως, αναφέρεται πως ο τίτλος βρισκόταν από το 2021 σε ανάπτυξη και ενδεχομένως να το βλέπαμε μέσα στους επόμενους 18 μήνες.  Κρίμα, μιας και ο πρώτος τίτλος ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη και έλαβε αρκετά καλές κριτικές από μέσα αλλά και παίκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.