Το Hogwarts Legacy ”δεν τελείωσε” – Δείτε τι έρχεται μέσα στο 2024

195

Το Hogwarts Legacy, αποτέλεσε μία τεράστια επιτυχία αποτελώντας ένα από τα highlights του 2023 αν και διακρίθηκε στα σχετικά βραβεία, για τα καλύτερα παιχνίδια του 2023, όλως παραδόξως!

Στα πλαίσια εορτασμού από τον ένα χρόνο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η Warner Bros. Games, ανακοίνωσε πως εντός του 2024, θα προστεθεί πολυποίκιλο υλικό στο Harry Potter παιχνίδι. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι θα πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι για κάθε νεότερο στους επόμενους μήνες. Το μοναδικό όμως, που ανακοινώθηκε είναι ότι οι PC, XBOX και Nintendo Switch παίκτες, θα λάβουν όλο το exclusive περιεχόμενο που λάβανε οι PlayStation παίκτες, όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι.

Καθώς πλησιάζουμε στην επέτειο ενός έτους από το Hogwarts Legacy, θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινότητά μας ότι το αποκλειστικό περιεχόμενο Hogwarts Legacy για το PlayStation θα γίνει διαθέσιμο σε άλλες πλατφόρμες αργότερα αυτό το καλοκαίρι, μαζί με πρόσθετες ενημερώσεις και δυνατότητες για το παιχνίδι. Μείνετε συντονισμένοι τους επόμενους μήνες για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έρχεται στο Hogwarts Legacy φέτος.

ανέφερε μεταξύ άλλων το επίσημου account του παιχνιδιού στο X.

Για να δούμε λοιπόν τι μας ετοιμάζουν.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας Review παρακάτω:

Hogwarts Legacy | Review

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.