H σειρά Webcam Brio 300 της Logitech προσφέρει εξαιρετική αλλά και οικονομική εμπειρία βίντεο

0
209

Οι μοναδικές, βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p επιτρέπουν στους χρήστες να παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους σε βιντεοκλήσεις.

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων σε μια ελκυστική τιμή.

Οι webcams της σειράς Brio 300 είναι ιδανικές για όσους θέλουν να κάνουν το εύκολο αλλά ουσιαστικό βήμα για να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία τους στις βιντεοσυσκέψεις με μια εξωτερική κάμερα web»,δήλωσε ο Scott Wharton, Γενικός Διευθυντής της Logitech B2B.

Η σειρά Brio 300 αποτελείται από τις Brio 300 για καταναλωτές και Brio 305 για επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, η σειρά διαθέτει κάμερες Full-HD 1080p με υψηλή δυναμική αντίθεση, μονό ψηφιακό μικρόφωνο με μείωση θορύβου, έτσι ώστε οι χρήστες να φαίνονται και να ακούγονται καθαρά παρά τον ενδεχόμενο κακό φωτισμό και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Μέσω μιας αξιόπιστης εμπειρίας συσκέψεων, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις νιώθοντας σίγουροι και αφιερωμένοι στην εργασία τους.

Οι κάμερες web συνδέονται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB-C, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή των χρηστών σε συσκέψεις βίντεο. Στη συνέχεια, μια γρήγορη περιστροφή του ενσωματωμένου κλείστρου απορρήτου δίνει στους χρήστες τη σιγουριά ότι η κάμερα είναι κλειστή και δεν προβάλλει πλέον το χώρο εργασίας τους.

Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός σχήματος κώνου προσθέτει προσωπικότητα σε κάθε χώρο εργασίας. Διαθέσιμες σε υπόλευκο, γραφίτη και ροζέ, οι κάμερες web της σειράς Brio 300 συνδυάζονται αρμονικά με τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια της Logitech για μια κομψή και συντονισμένη αισθητικά σύνθεση γραφείου.

Η σειρά Brio 300 είναι το νεότερο μέλος των καμερών web της Logitech οι οποίες υποστηρίζουν την «Νέα Λογική Εργασίας», όπου οι προσωπικοί χώροι εργασίας είναι εξατομικευμένοι, εύκολοι στη σύνδεση και τη χρήση και βιώσιμα σχεδιασμένοι για ένα θετικό μέλλον.

Διαχείριση IT

Για ομάδες IT που εξοπλίζουν και υποστηρίζουν σταθμούς εργασίας εργαζομένων και γραφεία στο σπίτι, οι κάμερες web Brio 300 είναι συμβατές με τις περισσότερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και πιστοποιημένες για χρήση με το Microsoft Teams, το Zoom και το Google Meet. Ειδικά η Brio 305, που είναι σχεδιασμένη για επιχειρήσεις, μπορεί εύκολα να είναι διαχειρίσιμη εξ αποστάσεως μέσω του Logi Sync, με αποτέλεσμα λιγότερες κλήσεις υποστήριξης από τους χρήστες.

Βιώσιμη προσέγγιση

Η Logitech έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο  και θετικό για το κλίμα κόσμο, καταβάλλοντας ενεργές προσπάθειες για τη μείωση των επιπτώσεών στις εκπομπές άνθρακα. Τα πλαστικά μέρη τόσο στη Brio 300 όσο και στη Brio 305 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό* για να δώσουν μια δεύτερη ζωή στο πλαστικό από παλιά ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης: 62% για το χρώμα του γραφίτη και 48% για τα χρώματα υπόλευκο και ροζέ. Η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα με FSC και άλλες ελεγχόμενες πηγές. Έτσι, επιλέγοντας αυτό το προϊόν, υποστηρίζετε την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα Logitech είναι πιστοποιημένα για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπου είναι δυνατόν. Το αποτύπωμα άνθρακα όλων των προϊόντων της Logitech, συμπεριλαμβανομένων των Brio 300 για καταναλωτές και Brio 305 για επιχειρήσεις έχει μηδενιστεί με την υποστήριξη της δασοκομίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των κοινοτήτων που επηρεάζονται από τις αλλαγές στο κλίμα και μειώνουν τις εκπομπές άνθρακα.

Κύρια χαρακτηριστικά

● Full HD: Διαθέτει ανάλυση 1080p και αισθητήρα 2 megapixel, ώστε οι χρήστες της
κάμερας web να φαίνονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια.
● Αυτόματη διόρθωση φωτισμού: Αντισταθμίζει αυτόματα τις δύσκολες συνθήκες φωτισμού
για να δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία βίντεο.
● Οπτικό πεδίο 70°: Παρέχει ένα πεδίο προβολής 70° για να παρουσιάσετε τον καλύτερο
εαυτό σας χωρίς να εκθέσετε πολύ μεγάλο μέρος του περιβάλλοντός σας κατά τη διάρκεια
μιας βιντεοσύσκεψης.
● Μικρόφωνο μείωσης θορύβου: Διαθέτει τεχνολογία μείωσης θορύβου που αφαιρεί ενεργά
τον ήχο παρασκηνίου, ώστε ο χρήστης να μπορεί να ακούγεται πιο καθαρά από άλλους.
● Ευκολία χρήσης: Κάμερα web plug and play με USB-C ενώ διαθέτει ενσωματωμένο
κλείστρο απορρήτου που ανοίγει και κλείνει με μια γρήγορη "περιστροφή".
● Εύκολη τηλεδιάσκεψη: Πιστοποιημένη για χρήση με το Microsoft Teams, το Zoom και το
Google Meet.
● Βιωσιμότητα: Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στους στόχους βιωσιμότητας της
Logitech. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη από τουλάχιστον 48% πιστοποιημένο
ανακυκλωμένο πλαστικό παλιών συσκευών: 62% για τον γραφίτη, 48% για τα χρώματα
υπόλευκο και ροζέ.
● Σχεδιασμός: Επιλογή τριών σύγχρονων χρωμάτων: γραφίτης, υπόλευκο και ροζέ. Το
μοναδικό σχήμα κώνου συνδυάζεται με μια διακριτική σχεδίαση για να προσθέσετε μια
πινελιά προσωπικότητας στον χώρο εργασίας σας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Κάμερα Web + Βάση

● Ύψος: 65,63 χιλ.
● Πλάτος: 53,1 χιλ.
● Βάθος: 45 χιλ.
● Βάρος: 74,6 γρ.

Απαιτήσεις συστήματος

● Απαιτείται: Διαθέσιμη θύρα USB-C
● Η Brio 300 είναι συμβατή με:
○ Windows 10 ή νεότερη έκδοση
○ macOS 10.15 ή νεότερη έκδοση
○ Chrome OS
● To Logi Tune είναι διαθέσιμο για MacOS και Windows. (Δεν διατίθεται για το Chrome OS)
● Πιστοποιημένο για Microsoft Teams, Zoom και Google Meet, λειτουργεί με Chromebook
Εγγύηση
● 2 χρόνια

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Οι κάμερες web Brio 300 και Brio 305 θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2023 στο logitech.com και σε διάφορα μεγάλα καταστήματα. Η προτεινόμενη τιμή τόσο για την Brio 300 όσο και για την Brio 305 είναι τα 84.99 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.