Το Trailer του GTA 6 είναι εδώ και ρίχνει το Ίντερνετ για ακόμη μία φορά!

1164

Η Rockstar Games, έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6, πιο νωρίς, από ότι μας είχε υποσχεθεί και αυτό μιας και λίγες ώρες πριν το trailer είχε διαρρεύσει (κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 16:00, ώρα Κύπρου).

Η ώρα λοιπόν έφτασε. Το GTA VI είναι εδώ και επιστρέφει ξανά στην Vice City. Ακόμη μία αναφορά χρόνων, έρχεται να επιβεβαιωθεί, όσον αφορά του χαρακτήρες. Στο νέο παιχνίδι θα έχουμε δύο χαρακτήρες, έναν άντρα και μία γυναίκα. Στο πρώτο Trailer θα γνωρίσουμε λοιπόν την Lucia και αν οι φήμες αληθεύουν το όνομα του άντρα θα είναι Jason, αν και στο Trailer το όνομά του δεν αναφέρεται. Mία Lucia, της οποίας η ζωή ξεκινά από την φυλακή και ανέρχεται σιγά σιγά στον τρελό κόσμο της Vice City.

Επιβεβαιώνεται επίσης, αυτό που λεγόταν, πως στο νέο παιχνίδι, θα δούμε ένα ζευγάρι να ακολουθεί την σχέση που είχαν οι Bonnie και Clyde, με την ιστορία να είναι άκρως επηρεασμένη από την κλασσική ταινία της δεκαετίας του ’60.

Τώρα προχωρώντας, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με ένα press release, που έδωσε η Take-Two Interactive, η μαμά εταιρία της Rockstar Games, στην δημοσιότητα αναφέρεται πως ο τίτλος θα έρθει σε PlayStation 5 και Χbox Series X/S δίχως καμία αναφορά σε PC. Η αλήθεια είναι, πως είναι μία τακτική που ακολουθεί η Rockstar εδώ και χρόνια, τόσο με το Red Dead Redemption 2, όσο και με το GTA V και GTA IV. Πιο αναλυτικά το press release ανέφερε:

”Έρχεται στα συστήματα ψυχαγωγίας υπολογιστών PlayStation 5 και συστήματα ψυχαγωγίας Xbox Series X|S το 2025”. 

Παρόλο που το PC, ”κουβαλάει” εδώ και χρόνια το GTA Online, φαίνεται πως οι PC Gamers για ακόμη μία φορά θα πρέπει να περιμένουν.

Τo GTA 6 αναμένεται το 2025 και αυτό είναι το πρώτο trailer με οπτικό τομέα που κόβει ανάσα:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.