Το GTA 6 σπάει ακόμη ένα ρεκόρ – Το κορυφαίο σε Likes Gaming Post σε ολάκερο το X αλλά και στο Instagram πλέον!

467

Το GTA 6, σπάει ακόμη ένα ρεκόρ, πριν ακόμη κυκλοφορήσει!

Πιο αναλυτικά, το σχετικό post της Rockstar Games, στο X (πρώην Twitter), στο οποίο μας αποκάλυψε την ημερομηνία που θα δούμε το πρώτο Trailer, κατάφερε και μάζεψε τα περισσότερα likes στην ιστορία της social media πλατφόρμας, σε μόλις 24 ώρες! Το εν λόγω post, μετρά πάνω από 1,9 εκατομμύρια likes, ενώ σε λιγότερο από 24 ώρες, κατάφερε και μάζεψε 1.6 εκατομμύρια! Να αναφέρουμε, ότι ποτέ μέχρι και σήμερα ανάρτηση που αφορά κάποιο χόμπι, το gaming ή τον χώρο του θεάματος, δεν έχει καταφέρει να αποσπάει τέτοιους αριθμούς.

Για την ιστορία, η δεύτερη και τρίτη θέση στην εν λόγω λίστα, έχει ”καπαρωθεί” και πάλι από την Rockstar Games και αφορά το GTA 6 πάλι!

Τώρα, έρχεται και το δεύτερο ρεκόρ, αυτή την φορά στο Instagram το οποίο μετράει πάνω από 5,5 εκατομμύρια likes ενώ σε μόλις 24 ώρες, είχε 4,3 εκατομμύρια likes, όντας η gaming δημοσίευση, με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram. Στην δεύτερη θέση, στην σχετική κατηγορία, βρίσκεται η αποκάλυψη του λογότυπου του PlaStation 5, η οποία μετράει, 5 και πλέον εκατομμύρια likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rockstar Games (@rockstargames)

Ήδη η απήχηση του παιχνιδιού, έχει ξεπεράσει κάθε λογική και η Rockstar Games, θα πρέπει να φέρει εις πέρας τις απαιτήσεις του κοινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.