Το GTA 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά ήδη το όνομα του γράφτηκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!

2337

Αυτό που συνεχίζει να κάνει το Grand Theft Auto 6, έπειτα και την δημοσίευση του πρώτου επίσημου Trailer του, είναι πραγματικά απίστευτο. Πρόσφατα, σας ενημερώσαμε, πως το trailer κατάφερε και ξεπέρασε ακόμη και το σχετικό ρεκόρ του MrBeast, όσον αφορά τα views του σε μόλις 24 ώρες, στο YouTube.

Το Trailer του GTA 6 σπάει κάθε ρεκόρ στο YouTube – Ξεπέρασε και το μεγαλύτερο ρεκόρ του Mr.Beast ο οποίος το σχολίασε και επίσημα

Tώρα, ακόμη μία διάκριση έρχεται για το παιχνίδι το οποίο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, ”σπάζοντας” τρία ρεκόρ, τα οποία έρχονται να γράψουν το όνομα του στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες! Το πρώτο έχει να κάνει με το ότι αποτελεί και επίσημα το πιο δημοφιλές reveal trailer το οποίο σχετίζεται με gaming στο YouTube, μέσα σε 24 ώρες, με συνολικά views 90,421,491!!!

Το δεύτερο είναι πως αποτελεί το gaming trailer με τα πιο πολλά Likes, στην ιστορία του YouTube, μιας και σε μόλις 24 ώρες, συγκέντρωσε 8.9 εκατομμύρια ”thumbs-up”  στο YouTube.

Το τρίτο, ξεφεύγει από την gaming κατηγοριοποίηση, μιας και το Trailer 1, αποτελεί πλέον το πιο επιτυχημένο βίντεο σε ολάκερη την ιστορία του YouTube, όσον αφορά συγκεκριμένα τις πρώτες 24 ώρες έπειτα το upload του. Σε αυτό, εξαιρούνται τα μουσικά βίντεο κλιπ.

Μοναδικά πράγματα αυτά που βιώνουμε και ανυπομονούμε να πιάσουμε στα χέρια μας τον τίτλο.

Το GTA 6, αναμένεται το 2025.

Το Trailer του GTA 6 είναι εδώ και ρίχνει το Ίντερνετ για ακόμη μία φορά!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.