Φτιάχνουμε το δικό μας παιχνίδι FIFA που θα κοντράρει το EA Sports FC δηλώνει ο πρόεδρος της FIFA!

418

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, το FIFA 23, θα αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι FIFA δια χειρός EA Sports. Το διαζύγιο FIFA και EA, μας έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, και έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια, ο πασίγνωστος ποδοσφαιρικός τίτλος, θα αλλάξει developers, ενώ η ΕΑ, θα συνεχίσει κανονικά να δημιουργεί το δικό της ποδοσφαιράκι, με το νέο όνομα EA Sports FC.Από την μία, είχαμε φυσικά την ΕΑ, η οποία άνοιξε τα χαρτιά της για το θέμα του παιχνιδιού της, από την άλλη όμως η FIFA, κράτησε σιγή ιχθύος για το μέλλον του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού υπό την ονομασία FIFA.

Το πρώτο φυσικά, ερώτημα των περισσότερων fans, είναι για το ποιο studio θα αναλάβει να βάλει στις πλάτες του, αυτό το πολύ βαρύ φορτίο, αναπτύσσοντας τους επόμενους τίτλους. Έτσι, ο Gianni Infantino, πρόεδρος της FIFA, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι, στα πλαίσια του 73ου Κογκρέσου της FIFA, στο οποίο μάλιστα ανακηρύχθηκε ξανά πρόεδρος. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Infantino στο Κογκρέσο, μέσω μετάδοσης του Martyn Ziegler, sports reporter στο μέσο ”The Times”.

Ο Infantino λέει ότι η FIFA θα έρθει αντιμέτωπη με την EA Sports λανσάροντας ένα ανταγωνιστικό βιντεοπαιχνίδι (η EA Sports αρνήθηκε δώσει μετρητά για να διατηρήσει το όνομα της FIFA (στο παιχνίδι της).

Το νέο παιχνίδι της FIFA – τα FIFA 25, 26, 27 και ούτω καθεξής – θα είναι πάντα το καλύτερο παιχνίδι για κάθε κορίτσι ή αγόρι, θα έχουμε νέα για αυτό πολύ σύντομα.

Θα είναι άκρως ενδιαφέρον να δούμε, ποια ομάδα θα αναλάβει να αναπτύξεις τα επόμενα FIFA παιχνίδια. Εκτός αυτού, να πούμε πως έπειτα από όλο αυτό το θέμα, η ψαλίδα ανοίγει. eFootball από την Konami, το EA Sports FC της EΑ, το παραδοσιακό FIFA με νέα ομάδα στο τιμόνι και ας μην ξεχνάμε και το UFL, ένα ολόφρεσκο παιχνίδι, από νέους developers όπου έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα και ειδικά από τους fans του ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.