Το Multiplayer Project που ετοιμάζει η Ubisoft στο σύμπαν του Far Cry, θα είναι Extraction-Based shooter σύμφωνα με αναφορές

187

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για ακόμη μία φορά δια στόματος Tom Henderson και Insider Gaming. Ο λόγος για το ”Project Maverick”, όπως είναι η κωδική ονομασία του τίτλου, που αποτελεί στην ουσία ένα Far Cry multiplayer project.

Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιχνίδι θα είναι ένα extraction-based shooter, το οποίο θα λαμβάνει χώρα σε μία φανταστική εκδοχή της Αλάσκας. Το όνομα της τοποθεσίας θα είναι Alashnica. Επικρατεί ένα αστείρευτο χάος εντός της τοποθεσίας ανάμεσα στους ανθρώπους, οι οποίοι θα πρέπει να ψάξουν εντός του κόσμου για διαφόρων ειδών πόρους. Αυτοί οι πόροι θα είναι πολυποίκιλοι. Από το να βρουν χημικές ουσίες κατασκευάζοντας gadgets, φυτά για παρασκευή ιατρικών και ακόμη περισσότερα, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Θα υπάρχουν κανονικά hideouts, μέσω των οποίων ο παίκτης θα μπορεί να ασχοληθεί με τον εξοπλισμό του και το inventory του, όντας ένα safe μέρος για αυτόν. Ο τίτλος θα υποστηρίζει solo αλλά και κανονικά ομάδες, ενώ εντός των hideouts, -τα οποία σε περίπτωση ομάδων θα είναι κοινά- θα υπάρχει μοίρασμα στο loot.

Οι χαρακτήρες θα μπορούν να λαμβάνουν upgrades μέσω διάφορων challenges τα οποία θα επιφέρουν πόντους και κατά επέκταση αγορά διάφορων perks. Ο τίτλος μάλιστα θα κυκλοφορήσει πριν το Far Cry 7, το οποίο έχει την κωδική ονομασία ”Project Blackbird”, και για το οποίο έχουμε μάθει τις πρώρες λεπτομέρειες, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Far Cry 7: Μεγάλο Leak μας αποκαλύπτει την ιστορία του και το ύφος που θα ακολουθήσει!

Ο τίτλος μάλλον θα κυκλοφορήσει μέχρι και τον Απρίλιο του 2025, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τίτλος αναμένεται να μπει στην alpha μορφή του το πρώτο εξάμηνο του 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.