Πρώτη ματιά στο Gameplay και τις νέες τεχνολογίες του EA Sports FC 24 (ΒΙΝΤΕΟ)

811

Η ΕΑ Sports, προχωρά με αμείωτους ρυθμούς στην προώθηση του EA Sports FC 24, τον πρώτη της ποδοσφαιρικό τίτλο, έπειτα από περίπου 30 χρόνια, δίχως την στάμπα του FIFA.

Η εταιρία, δημοσίευσε ένα deep dive gameplay video, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα του παιχνιδιού, αλλά και όλες τις νέες τεχνολογίες που θα φέρει το παιχνίδι.

Αρχίζουμε, με το HyperMotion V. Το HyperMotion, είναι μία τεχνολογία που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο FIFA 22, και κυκλοφορία με την κυκλοφορία, αναπτυσσόταν ακόμη περισσότερο. Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν, η ΕΑ Sports, έχει θέσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά μιας και έχει ενσωματώσει με εξωπραγματική ακρίβεια τις κινήσεις των πραγματικών παικτών από την πραγματική ζωή, εντός του τίτλου. Η εν λόγω τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε κονσόλες νέας γενιάς όσο και σε PC.

Εν συνεχεία, μας μίλησε για το PlayStyles. Πρόκειται για ένα νέο boost-like σύστημα το οποίο ενισχύει ορισμένα χαρακτηριστικά και δεξιότητες των παικτών, δίνοντας νέους ή βελτιωμένους gameplay μηχανισμούς σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, ένας παίκτης με ”Dead Ball” playstyle, θα δει μία βελτιωμένη γραμμή τροχιάς της μπάλας όταν εκτελεί ένα φάουλ, επιτρέποντάς του να τοποθετήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια το σουτ του και να αυξήσει τις πιθανότητες να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Όλα τα PlayStyles του παιχνιδιού έχουν επίσης μια τυπική παραλλαγή και μια παραλλαγή συν, με το συν να δίνει προφανώς βελτιωμένη ώθηση στα ήδη εξειδικευμένα σετ δεξιοτήτων.

Mε την βοήθεια της Opta, η ΕΑ κατάφερε να κάνει αναπαράσταση με απόλυτη ακρίβεια και αληθοφάνεια τον τρόπο που παίζουν τεράστιοι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το επόμενο στο οποίο αξίζει να σταθούμε, είναι το ”AI Mimic”, το οποίο έρχεται να μιμηθεί τις κινήσεις, πάνω από 1.200 πασίγνωστους ποδοσφαιριστές. Βελτίωση θα δούμε και στα precision movements και passes, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στον παίκτη. Πλέον, θα έχουμε το precision πάσα στο έδαφος, precision μακρινή μπαλιά και precision λόμπα. Στην εξίσωση, μπαίνει και η δυνατότητα μέσω του ”Swerve on Demand”, να δώσετε φάλτσα στην μπάλα.

Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό είναι και το ”Controlled Sprint”, στο οποίο οι επιθετικοί μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του τρεξίματος τους. Για παράδειγμα, πατώντας τα ”R1/RB”. To ”AI True Flight Ball Physics”, έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη πιστότητα στην πραγματική ζωή, και τον τρόπο που κινείται μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, σε διάφορες περιπτώσεις (δυνατό σουτ, πάσα, αλλαγή παιχνιδιού, κλπ.).

Το EA FC 24 θα κυκλοφορήσει σε PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC και Nintendo Switch στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.