Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την Cyprus Comic Con 2023 – Όλες οι πληροφορίες εντός

924

Από σήμερα Παρασκευή, 17 Μαρτίου, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το Cyprus Comic Con 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου, στην Κρατική Έκθεση στην Λευκωσία.

Για την εκδήλωση, υπάρχουν διαθέσιμα ηλεκτρονικά μονοήμερα (€10), διήμερα (€15) και Early Access (€50) εισιτήρια, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν από σήμερα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.cypruscomiccon.org.

Αξίζει να σημειωθεί, πως εισιτήρια θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια του διημέρου της Εκδήλωσης, στα ταμεία που βρίσκονται στην είσοδο της Κρατικής Έκθεσης.

Αναλυτικά, οι πληροφορίες για τα εισιτήρια, έχουν ως εξής:

· Μονοήμερα Εισιτήρια (€10):

-Παρέχουν πρόσβαση στην εκδήλωση, είτε το Σάββατο (07/10), είτε την Κυριακή (08/10) από τις 10:00 μέχρι τις 00:00.

· Εισιτήρια Διημέρου (€15):

-Παρέχουν πρόσβαση στην εκδήλωση και τις δύο μέρες της διεξαγωγής της – δηλαδή τόσο το Σάββατο (07/10), όσο και την Κυριακή (08/10) από τις 10:00 μέχρι τις 00:00.

· Εισιτήρια Early Access (€50):

Τα εισιτήρια αυτά παρέχουν κάποια προνόμια, σε σχέση με τα απλά, όπως:

– Πρόσβαση στους χώρους της εκδήλωσης για το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου
– Νωρίτερα είσοδο στην εκδήλωση (στις 09:00 αντί στις 10:00, μέχρι τις 00:00).
– Αποφυγή αναμονής στην ουρά
– Φανέλα περιορισμένης έκδοσης (Limited Edition) – το σχέδιο της οποίας θα αποκαλυφθεί σύντομα και την οποία θα μπορούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων Early Access να παραλάβουν από το κατάστημα του Cyprus Comic Con, το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του Περιπτέρου 6.

Αν και τα περίπτερα κλείνουν τις πόρτες τους στις 21:00, η εκδήλωση θα συνεχιστεί στους εξωτερικούς της χώρους με μουσική, φαγητό και ποτό! Τα εισιτήρια που αγοράζονται από την ιστοσελίδα του Comic Con, είναι μόνο ψηφιακά και παραδίδονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός μιας ώρας από την αγορά τους. Κατά τη διάρκεια του Comic Con, οι επισκέπτες θα πρέπει να παρουσιάσουν στα ταμεία εισόδου το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο (είτε ως εκτυπωμένο είτε από το κινητό τους), ούτως ώστε να τους παραχωρηθεί το βραχιολάκι εισόδου.

Δωρεάν Είσοδος σε μικρά παιδιά και Cosplayers

Σημειώνεται επίσης πως τα παιδιά κάτω των πέντε χρονών αλλά και όλοι οι cosplayers, δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Για τους τελευταίους, θα επιτραπεί είσοδος εάν και εφόσον οι στολές τους είναι σαφώς αναγνωρισμένες (π.χ. μια απλή μάσκα ή ένα καπέλο δεν θεωρούνται ως cosplay).

Πλούσια δώρα από τα καταστήματα STEPHANIS!

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την υποστήριξή τους, η εταιρεία Stephanis Electronics διοργανώνει διαγωνισμό αποκλειστικά για τους online κατόχους εισιτηρίων! Κάθε αγορά εισιτηρίου από την ιστοσελίδα μας, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε εκπληκτικά δώρα! Για να δηλώσετε συμμετοχή, απλά ακολουθήστε τον σύνδεσμο που παρέχεται στο email εισιτηρίου και υποβάλετε τον αριθμό του αλλά και τα στοιχεία σας.

Η γιορτή της ποπ κουλτούρας!

Το Cyprus Comic Con, επιστρέφει δυναμικά μετά από τέσσερα χρόνια και υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο που έγινε ποτέ! Στη φετινή Έκθεση αναμένεται να δώσουν το παρόν τους ηθοποιοί από το Χόλιγουντ, μουσικοί, σχεδιαστές κόμικ και άλλοι καλλιτέχνες που ασχολούνται με ό,τι έχει να κάνει με την ποπ κουλτούρα!
Παράλληλα εντός της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες να δουν διάφορους καλλιτέχνες / γραφίστες από την Κύπρο και το Εξωτερικό, να παρακολουθήσουν το κινηματογραφικό φεστιβάλ, να συμμετέχουν σε πάνελ ερωταπαντήσεων με τους Ειδικούς Προσκεκλημένους, να συμμετέχουν σε Εργαστήρια, να δουν την παρέλαση του Cosplay, να ψωνίσουν μοναδικά προϊόντα από καταστήματα που θα δώσουν το παρόν τους, τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό, αλλά και από το παζαράκι μεταχειρισμένων ή χειροποίητων ειδών!

Στους εξωτερικούς χώρους του περιπτέρου θα υπάρχει και φέτος μεγάλος χώρος εστίασης στον οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εύγεστα φαγητά και δροσιστικά ποτά, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και σκηνή για ζωντανή μουσική και DJ σετ! Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της Διοργάνωσης: www.cypruscomiccon.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.