Το Six Days in Fallujah για το οποίο μίλαγε όλος ο κόσμος, έρχεται σε λίγες μέρες σε Early Access στο Steam!

0
188

Victura και Kighwire Games ανακοίνωσαν και επίσημα, πως το Six Days in Fallujah, ένα παιχνίδι το οποίο όταν είχε αποκαλυφθεί είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, έρχεται και επίσημα σε early access στο Steam, στις 22 Ιουνίου. Βρείτε το εδώ.

Μιλάμε για ένα FPS παιχνίδι, το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Το παιχνίδι ακολουθεί μια ομάδα Αμερικανών Πεζοναυτών που μάχεται στη Δεύτερη Μάχη της Fallujah σε ένα διάστημα έξι ημερών.

Η Δεύτερη Μάχη της Fallujah, με την κωδική ονομασία Operation al-Fajr αι Operation Phantom Fury, ήταν μια επίθεση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιράκ που διήρκεσε περίπου έξι εβδομάδες, ξεκινώντας στις 7 Νοεμβρίου 2004.

Το υψηλότερο σημείο της σύγκρουσης κατά των Ιρακινών ανταρτών, ήταν μια κοινή στρατιωτική προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την προσωρινή κυβέρνηση του Ιράκ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσα στην πόλη της Fallujah, ο συνασπισμός ηγήθηκε από το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ και τον Στρατό των ΗΠΑ.

Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε όντως για ένα παιχνίδι το οποίο βασίζεται πέρα για πέρα σε γεγονότα που έζησε η ανθρωπότητα, σε έναν από τους μεγαλύτερους πολέμους και μιας από τις πιο αιματηρές μάχες που έλαβαν χώρα στο Ιράκ.

Στην early access έκδοση, θα βρούμε τέσσερις co-op αποστολές. Ο χάρτης και τα μέρη εντός αυτού, θα αρχίζουν να αλλάζουν σιγά σιγά με την πάροδο του gameplay. Αρχικά, θα δούμε την σκοπιά των Αμερικανών πεζοναυτών στο gameplay, κατά την πρώτη ημέρα μάχης. Λίγο αργότερα θα μπορούμε να συμμετέχουμε και ως Ιρακινοί στρατιώτες οι οποίοι συμβάλουν στην μάχη παρέα με τις συμμαχικές δυνάμεις, έναντι των ανταρτών, σε μία άκρως tactical FPS εμπειρία.

Κατά την πάροδο του χρόνου θα προστεθεί ακόμη περισσότερο υλικό και αποστολές, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει βάλει στόχο να κυκλοφορήσει το παιχνίδι εντός του 2024 για PC και κονσόλες. Το κόστος του παιχνιδιού θα είναι $39,99.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.