Το επόμενο παιχνίδι Battlefield, θα έρθει παρέα με μία free-to-play battle-royale εμπειρία! (ΦΗΜΗ)

131

Το Battlefield franchise είναι η αλήθεια πως βρίσκεται σε μία αρκετή περίεργη κατάσταση, έπειτα δε το Battledield 2042, το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των παικτών. Η DICE προσπάθησε να φτιάξει το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως στην παρούσα φάση, ο τίτλος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με το πως ήταν όταν κυκλοφόρησε.

Η ΕΑ προχώρησε σε δραστικές αλλαγές στο εσωτερικό του Battlefield, βάζοντας τον Vince Zempalla της Respawn Entertainment, επικεφαλή της σειράς, με τον Christian Grass να είναι επικεφαλής της Ripple Effect (πρώην DICE LA) και τον Byron Beede να γίνεται ο νέος Γενικός Διευθυντής του franchise.

Αυτό που αρχικά γνωρίζουμε για το επόμενο Battlefield, είναι πως μάλλον δεν πρόκειται να το δούμε πριν το 2025. Όπως αναφέρει το Insider Gaming και ο Tom Henderson, γνωστός insider της βιομηχανίας και φυσικά ιδιοκτήτης του site, ο τίτλος θα ακολουθήσει μία ”επιστροφή στης ρίζες του” με matches έως και 64 παίκτες την επιστροφή των παραδοσιακών κλάσεων (assault, medic κλπ.) και ένα τεχνολογικό άλμα στα συστήματα καταστροφών του. Όσον αφορά το ίδιο το setting του παιχνιδιού, θα διαδραματιστεί στη σύγχρονη εποχή κάπου γύρω στο 2025 – 2030, με έντονη έμφαση στη σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον πόλεμο.

Οι πληροφορίες του Insider Gaming, αναφέρουν πως η Ripple Effect, εργάζεται πάνω σε μία ”νέα εμπειρία Battlefield” όπου είναι Battle Royale που θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο, στα χνάρια που πάνω κάτω ακολουθεί εδώ και χρόνια το άκρως επιτυχημένο Warzone. Το παιχνίδι, λέγεται πως αποτελεί το πνευματικό τέκνο του Byron Beede, o οποίος ήταν κάποτε επικεφαλής του live service υλικού του Call of Duty. Επί του παρόντος, το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικά modes, την κλασσική Battle Royale εμπειρία και το ”Gauntlet” mode, στο οποίο ομάδες παικτών θα πρέπει να ολοκληρώσουν objective-baded στόχους, με την ομάδα που έχει το μικρότερο σκορ να αποβάλλεται από κάθε αποστολή.

Περιμένουμε λοιπόν και τις επίσημες ανακοινώσεις και την πραγματικά δυνατή επιστροφή του εμβληματικού franchise που όλοι αγαπάμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.