Καθυστερεί και το Banishers: Ghosts of New Eden για να ”γλιτώσει” τον χαμό των μαζεμένων κυκλοφοριών!

196

Focus Entertainment και Don’t Nod, ανακοίνωσαν και επίσημα την καθυστέρηση του supernatural action-RPG, Banishers: Ghosts of New Eden.

Ο τίτλος, είχε προγραμματιστεί αρχικά, να έρθει στις 7 Νοεμβρίου, αλλά τελικά θα έρθει στις 13 Φεβρουαρίου του 2024.

Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε μέσα στο 2023, και είναι σημαντικό το καθένα από αυτό να λάμψει έντονα. Το Banishers: Ghosts of New Eden, δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν και είναι τελειωμένο και έτοιμο για κυκλοφορία, θέλουμε η ιστορία του Red και της Antea, να λάβει την προσοχή που της αξίζει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, παρέα με τον εκδότη μας Focus Entertainment, να πάρουμε την απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού, για PC και κονσόλες, για τις 13 Φεβρουαρίου του 2024. Μία τέλεια ημερομηνία, για μία επική ιστορία αγάπης!

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

ανέφερε μεταξύ άλλως μέσω X, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού.

Ζήστε μια δυνατή και οικεία αφήγηση στο Banishers: Ghosts of New Eden, όπου παίζετε ως Antea Duarte και Red mac Raith. Είστε εραστές και εξορκιστές—κυνηγοί φαντασμάτων που ορκίστηκαν να προστατεύσουν τους ζωντανούς από την απειλή των φαντασμάτων.

 

Αφού η Antea έχει γίνει με  τραγικό τρόπο ένα από τα πνεύματα που απεχθάνεται, ξεκινάτε μια απεγνωσμένη αναζήτηση ενός τρόπου να την απελευθερώσετε από τη νέα της αυτή κατάσταση.

Μπείτε στις ζωές των κοινοτήτων της Νέας Εδέμ σε έναν κόσμο που μαστίζεται από υπερφυσικά πλάσματα και αρχαία μυστικά. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας ή συνδυάστε τις πνευματικές δυνάμεις της Antea και το ισχυρό οπλοστάσιο του Red για να νικήσετε και να διώξετε τις ψυχές που βασανίζουν τους ζωντανούς.

 

Βαριές αποφάσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας καθώς αποφασίζετε τη μοίρα των κατοίκων της Νέας Εδέμ – είτε είναι ζωντανοί άνθρωποι είτε περιπλανώμενες ψυχές – επηρεάζοντας δραματικά την ιστορία σας και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Πόσα θα θυσιαστείς για χάρη του εραστή σου που έγινε ένα από αυτά τα πνεύματα;

αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή του παιχνιδιού και για το τι θα πρέπει να περιμένετε από αυτό.

O τίτλος αναμένεται σε PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X/S.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.