ΠΡΟΣΟΧΗ για spoilers ”φωνάζει” η Ubisoft, για το Assassin’s Creed Mirage

203

Λίγο έχει απομείνει για την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage και η Ubisoft μέσω των social media της ζητά από τους παίκτες να μην κοινοποιήσουν δημόσια κάποιο spoiler από το παιχνίδι χωρίς κάποια προειδοποίηση που θα ενημερώνει για αυτό.

Εν έτει 2023, τα spoilers πληροφοριών που αφορούν τα videο-games είναι σύνηθες φαινόμενο οπότε, η Γαλλική εταιρία, εφιστά την προσοχή των gamers.

ΟΧΙ SPOILERS!

Με την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage να έρχεται, θα σας παρακαλούσαμε να λάβετε υπόψη τους Assassins φίλους σας και να αποφύγετε να δημοσιεύσετε ή να μοιραστείτε κάποιο spoiler χωρίς κάποια επισήμανση που θα επηρεάσει την εμπειρία τους! Ευχαριστούμε!

Η αναμονή τελειώνει.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το Assassin’s Creed Mirage θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, τον οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο τίτλος διαδραματίζεται ιστορικά πριν το Valhalla (20 χρόνια πριν) και θα δούμε τη νεότερη εκδοχή του Basim (17 χρονών), και την πορεία του από έναν κλέφτη στους δρόμους της Βαγδάτης σε Assassin και την άνοδό του στους Hidden Ones.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Lee Majdoub έχει δανείσει τη φωνή του στον νεότερο Basim (διαφορετική από την πιο ”μεγάλη σε ηλικία” που γνωρίσαμε στο Valhalla) ενώ η βραβευμένη με Emmy, Shohreh Aghdashloo θα δανείσει τη φωνή της στη Roshan, τη μέντορα του Basim.

Εννοείται πως εργαλεία, όπως το hidden blade, θα είναι παρόντα ενώ επιστρέφουν οι μάχες με τα σπαθιά και τα daggers.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Amazon Luna. Επίσης, θα διατεθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft, το Ubisoft+.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.