Το Launch Trailer του Assassin’s Creed Mirage είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

847

Λίγο έχει απομείνει για την επίσημη κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, και η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το Launch Trailer του παιχνιδιού.

Σε αυτό θα πάρουμε μία γεύση από τα assassinations τα οποία θυμίζουν παλιά καλά παιχνίδια του franchise καθώς και μία γεύση από την πόλη της Βαγδάτης.

Το Assassin’s Creed Mirage θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, τον οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο τίτλος διαδραματίζεται ιστορικά πριν το Valhalla (20 χρόνια πριν) και θα δούμε τη νεότερη εκδοχή του Basim (17 χρονών), και την πορεία του από έναν κλέφτη στους δρόμους της Βαγδάτης σε Assassin και την άνοδό του στους Hidden Ones.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Lee Majdoub έχει δανείσει τη φωνή του στον νεότερο Basim (διαφορετική από την πιο ”μεγάλη σε ηλικία” που γνωρίσαμε στο Valhalla) ενώ η βραβευμένη με Emmy, Shohreh Aghdashloo θα δανείσει τη φωνή της στη Roshan, τη μέντορα του Basim.

Εννοείται πως εργαλεία, όπως το hidden blade, θα είναι παρόντα ενώ επιστρέφουν οι μάχες με τα σπαθιά και τα daggers.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Amazon Luna. Επίσης, θα διατεθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft, το Ubisoft+.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.