Το νέο Trailer για το Assassin’s Creed Mirage μας δίνει μία ισχυρή δόση από την Βαγδάτη του 9ου αιώνα

248

Η Ubisoft παρούσα στην Gamescom 2023, μας παρουσίασε στο Opening Night Live, ένα νέο trailer για το Assassin’s Creed Mirage, στο οποίο θα κάνουμε μία βόλτα, στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα, καλώντας μας να εξερευνήσουμε όλα τα μυστικά της.

H Ubisoft αναφέρει πως η πόλη έχει την κλίμακα του Παρισιού του Unity. H πόλη είναι χτισμένη έτσι ώστε να αναδείξει όλα τα συστήματα τα οποία αναφέραμε παραπάνω, κάνοντας το παιχνίδι το απόλυτο και αυθεντικό Αssassin’s Creed ”λούνα παρκ”.

Το Assassin’s Creed Mirage θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, τον οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο τίτλος διαδραματίζεται ιστορικά πριν το Valhalla (20 χρόνια πριν) και θα δούμε τη νεότερη εκδοχή του Basim (17 χρονών), και την πορεία του από έναν κλέφτη στους δρόμους της Βαγδάτης σε Assassin και την άνοδό του στους Hidden Ones.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Lee Majdoub έχει δανείσει τη φωνή του στον νεότερο Basim (διαφορετική από την πιο ”μεγάλη σε ηλικία” που γνωρίσαμε στο Valhalla) ενώ η βραβευμένη με Emmy, Shohreh Aghdashloo θα δανείσει τη φωνή της στη Roshan, τη μέντορα του Basim.

Εννοείται πως εργαλεία, όπως το hidden blade, θα είναι παρώντα ενώ επιστρέφουν οι μάχες με τα σπαθιά και τα daggers.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Amazon Luna. Επίσης, θα διατεθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft, το Ubisoft+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.