Η 2K Sports θα φέρει το επόμενο FIFA παιχνίδι;!

196

Το διαζύγιο EA και FIFA, έχει έρθει εδώ και καιρό, με το EA Sports FC 24, τον πρώτο ποδοσφαιρικό τίτλο της EΑ, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια, δίχως τον τίτλο ”FIFA” να είναι γεγονός και να κυκλοφορεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2023! Μάλιστα, αυτό το διαζύγιο, δεν πτόησε καθόλου την ΕΑ, μιας και οι πωλήσεις όχι απλά μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν κατά κόρυφα, σαν να μην πέρασε μία ημέρα!

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως, αποτελεί για το τι θα κάνει η FIFA με τον ποδοσφαιρικό της τίτλο! Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες αναφορές, η εταιρία που είναι η επικρατέστερη να φέρει τον επόμενο FIFA ποδοσφαιρικό τίτλο είναι η 2K Games-2K Sports, η δημιουργός ομάδα των εξαιρετικών NBA 2K τίτλων και φυσικά και άλλων αθλητικών τίτλων, όπως το WWE 2K, PGA Tour 2K και άλλα. Σύμφωνα με τον πασίγνωστο insider ”Kurakasis”, η απάνω αναφορά μάλλον είναι η επικρατέστερη.

Ο ίδιος, μέσω X, πόσταρε μια εικόνα από το FIFA World Cup 2002, λέγοντας:

”Το αγαπημένο μου FIFA παιχνίδι. 2Κ2, ουψ, 2002 FIFA World Cup” φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα την 2K Games ως το επόμενο developer του FIFA”.

Η αλήθεια είναι πως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, μιας και είναι λογικό Take Two Interactive (μαμά εταιρία της 2K Games) και 2K Games να συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες μιας και η εμπειρία στους αθλητικούς τίτλους είναι μεγάλη.

Περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.