Όλες οι ανακοινώσεις της Sony από το State of Play

593

Πιστή στο ραντεβού της η Sony πραγματοποίησε ακόμη ένα State of Play στα πλαίσια έναρξης του Summer Game Fest. Παρακάτω θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλες τις ανακοινώσεις αναλυτικά. Μπορείτε να δείτε τον LIVE σχολιασμό μας εδώ:

Resident Evil 4 Remake

Ήταν κοινό μυστικό και ανακοινώθηκε και επίσημα! Το Resident Evil Remake 4 Remake έρχεται σε PlayStation 5 και ενδεχομένως και σε άλλες πλατφόρμες 24 Μαρτίου του 2023.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η VR έκδοση του Remake για το PlayStation VR2!

Resident Evil Village

Μένουμε στο Resident Evil και πιο συγκεκριμένα το Resident Evil Village, τον πιο πρόσφατο τίτλο του πασίγνωστου franchise. H Sony ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα έρθει στο PlayStation VR 2.

Δείτε το σχετικό trailer:

The Walking Dead: Saints and Sinners Ch2

Skydance Interactive και Skybound Entertainment έδωσαν την πρώτη γεύση από το επόμενο κεφάλαιο του VR τίτλου The Walking Dead: Saints and Sinners. Ο λόγος για το The Walking Dead: Saints and Sinners Ch2, το οποίο θα έρθει στο PlayStation VR2 στα τέλη του 2022.

No Man’s Sky

Συνεχίζουμε με το No Man’s Sky. Ο τίτλος της Hello Games, θα έρθει στο PlayStation VR2 και βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Αυτό είναι το σχετικό trailer:

Horizon Franchise

Πριν λίγο καιρό είχαμε πάρει μία πρώτη γεύση αλλά αυτή τη φορά είδαμε και τα πρώτα gameplay πλάνα. Ο κόσμος του Horizon και της Aloy έρχονται στο PlayStation VR2 μέσω του Horizon Call of the Mountain με νέο πρωταγωνιστή (Carja Ryas).

Επί προσθέτως ανακοινώθηκε πως στο Horizon Forbidden West έρχεται να προστεθεί το New Game+, Ultra Hard Mode, νέα achievments και ακόμη περισσότερα.

Ακολουθεί το σχετικό Trailer:

Marvel’s Spider-Man Remastered PC

Ακόμη ένας αποκλειστικός τίτλος του PlayStation έρχεται σε PC. Το εξαιρετικό και πολυβραβευμένο Marvel’s Spider-Man Remastered, θα έχουν την τύχει να παίξουν οι PC Gamers στις 12 Αυγούστου.

Επί προσθέτως η Sony ανέφερε πως και το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales θα ακολουθήσει, φτάνοντας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το φθινόπωρο του 2022!

Θα έρθει και σε Steam αλλά και στο Epic Games Store, σε ένα port δια χειρός Nixxes Software! Ακολουθεί το σχετικό Trailer:

Stray 

Ημερομηνία κυκλοφορίας και Gameplay πλάνα είχαμε για το Stray δια χειρός BlueTwelve Studio και Αnnapurna Interactive. Στο παιχνίδι χειρίζεστε μία γάτα. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε μία post-apocalyptic γωνιά του πλανήτη, όπου μόνο οι γάτες έχουν καταφέρει να επιζήσει. Η γάτα-ήρωας, έχει χάσει την οικογένεια της και προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο γεμάτη ρομπότ ενώ παράλληλα προσπαθεί να γυρίσει σπίτι της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τίτλος θα δοθεί δωρεάν σε συνδρομητές PlayStation Plus Extra και Premium.

Το παιχνίδι αναμένεται στις 19 Ιουλίου και σε PS4 και σε PS5.

The Callisto Protocol

Για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε gameplay πλάνα με τον τίτλο να μεταφέρει ισχυρά vibes Dead Space και Alien Isolation σε ένα άκρως σκοτεινό third person survival τίτλο.

Ο τίτλος αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου. Απολαύστε:

Rollerdrome

Συνεχίζουμε με το Rollerdrome ένα φουτουριστικό skater-shooter παιχνίδια δια χειρός OlliOlliWorld’s Roll7. Ο τίτλος συνδυάζει το skateboarding παρέα με το shooting σε ένα άκρως ενδιαφέρον εικαστικό!

Το παιχνίδι αναμένεται σε PS5 και PS4 στις 4 Αυγούστου:

Eternights

Συνεχίζουμε με το Eternights, δια χειρός Studia Sai. Πρόκειται για ένα ”dating action game” όπως χαρακτηρίζεται.

”Το Eternights είναι ένα παιχνίδι δράσης γνωριμιών, που συνδυάζει μια ιστορία αγάπης με μάχες που βασίζονται στην αδρεναλίνη, καθώς εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τη ζωή κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης. Βρείτε προμήθειες, εξερευνήστε μπουντρούμια… και βγείτε ραντεβού” αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή του παιχνιδιού!

Ο τίτλος αναμένεται στις αρχές του 2023:

Street Fighter 6

Συνεχίζουμε με το Street Fighter 6 το οποίο ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό αλλά αυτή τη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε gameplay πλάνα και να μάθουμε το πότε θα έρθει ο τίτλος.

Για πρώτη φορά δύο νέα modes θα εισαχθούν στον τίτλο, το World Tour, μία single-player εμπειρία και το Battle Hub, που θα επεκτείνει περαιτέρω το εύρος της επικοινωνίας και της αφοσίωσης των παικτών.

Επί προσθέτως ανακοινώθηκε και το Real-Time Commentary χαρακτηριστικό. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα έχει σχολιασμό σε πραγματικό χρόνο! Η Capcom συνεργάζεται με γνωστά ταλέντα από την κοινότητα των παιχνιδιών μάχης για να ενσωματώσουν τις φωνές τους απευθείας στο παιχνίδι!

Το Steet Fighter 6 αναμένεται το 2023.

Tunic

Το Tunic έρχεται σε PS5 και PS4 στις 27 Σεπτεμβρίου! Ο action-adventure τίτλος δια χειρός του Indie developer Andrew Shouldice, ο οποίος κυκλοφόρησε αρχικά σε PC και XBOX θα βρει τον δρόμο του και στις κονσόλες της Sony.

Season: A letter to the future.

Το Season: A letter to the future., πρόκειται για έναν indie-adventure τίτλο δια χειρός Scavengers Studio. Ο τίτλος ξεχωρίζει για το εξαίσιο και μοναδικό art direction του, τα πολυποίκιλα περιβάλλοντα του και τον μυστηριώδη κόσμο του, που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε παρέα με το ποδήλατό σας.

Αναμένεται το φθινόπωρο του 2022.

Final Fantasy XVI

Το show έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και πιο συγκεκριμένα με το Final Fantasy XVI. Αρχικά μάθαμε πως ο τίτλος θα έρθει το καλοκαίρι του 2023, οπότε οι fans οπλιστείτε με υπομονή.

Εν συνεχεία είχαμε τη δυνατότητα μέσω του trailer να πάρουμε μία γεύση από την ιστορία και το gameplay. Μία ιστορία και ένα ύφος άκρως σκοτεινό και στιβαρό το οποίο διαφέρει ολοφάνερα από τους προκατόχους του. Μάχες ιπποτών, δράκοι, βαριά cutscenes δημιουργούν ένα άκρως κινηματογραφικό σκηνικό.

Απολαύστε:

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.