Το Resident Evil 4 Remake θα έρθει με μία επανασχεδιασμένη ιστορία πιστή όμως στον κλασσικό τίτλο

368

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ώρες, στα πλαίσια διεξαγωγής του State of Play, η Sony ανακοίνωσε και επίσημα το remake του Resident Evil 4.

Μέσω του PlayStation Blog, μαθαίνουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, άκρως ενδιαφέρουσες, για το πολυαναμενόμενο remake. Αρχικά ο Edvin Edso, ο οποίος είναι Promotion Producer της Capcom ανέφερε σχετικά:

Το Resident Evil 4 είναι ένα remake του πρώτου παιχνιδιού το οποίο κυκλοφόρησε το 2005. Όταν αυτό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά έφερε την επανάσταση στο franchise μέσω του νέου στιλ του, το οποίο ένωνε στοιχεία δράσης, shooting και διαχείριση πόρων, βάζοντας τον πήχη για μελλοντικούς RE τίτλους.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι δημιουργείται για να πετύχει τη ”state of the art” ποιότητα για τα survival horror, κρατώντας παράλληλα την ουσία του πρώτου παιχνιδιού. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε ένα οικείο παιχνίδι στους θαυμαστές της σειράς δίνοντας παράλληλα μία φρέσκια νότα. Αυτό θα επιτευχθεί επανασχεδιάζοντας την ιστορία, κρατώντας την ουσία της κεντρικής σκηνοθεσίες του και εκσυγχρονίζοντας τα γραφικά μέσω αναβάθμισης του χειρισμού σε κάτι πιο σύγχρονο.

Εκτός των άλλων ανακοινώθηκε πως το remake του RE4 θα μεταφερθεί και στο επερχόμενο PlayStation VR2.

Το Resident Evil 4 Remake αναμένεται στις 24 Μαρτίου του 2023 για PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.