Όλες οι ανακοινώσεις από το Nintendo Direct

410

Πριν λίγες ώρες η Nintendo πραγματοποίησε το πρώτο Nintendo Direct για το 2022 με παιχνίδια τα οποία θα έρθουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου.

Παρακάτω θα δούμε συγκεντρωμένες όλες τις ανακοινώσεις οι οποίες ήταν αρκετές με αρκετές εκπλήξεις.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Αρχικά ανακοινώθηκε το Fire Emblem Warriors: Three Hopes το οποίο θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Three House. Το παιχνίδι θα έρθει στο Nintendo Switch Στις 24 Ιουνίου.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Ανακοινώθηκε το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, το οποίο θα έρθει στις 8 Απριλίου. Θα φέρει χαρακτήρες με voice overs, και features όπως reset turn, fast forward και νέα modes.

Mario Strikers: Battle League

Συνεχίζουμε με το Mario Strikers: Battle League το οποίο θα έρθει στις 10 Ιουνίου. Το παιχνίδι ποδοσφαίρου της Nintendo θα έχει competitive αγώνες με special moves και items. Θα υπάρξει και ένα gear system το οποίο θα επηρεάζει τα στατιστικά σας με online συλλόγους και κατατάξεις.

Splatoon 3

Νέο Trailer για το Splatoon 3 στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε νέα gameplay πλάνα. Το παιχνίδι αναμένεται να έρθει μέσα στο καλοκαίρι δίχως ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη.

No Man’s Sky

Είναι γεγονός το No Man’s Sky έρχεται στο Nintendo Switch. Ο διαστημικός τίτλος της Hello Games θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι στην κονσόλα της Nintendo.

FRONT MISSION 1st: Remake

Μία έκπληξη η οποία μας έκρυβε η Nintendo ήταν και το ramake του Front Mission 1st το οποίο και αυτό θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι. Ο τίτλος να πούμε πως είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1995! Επίσης, ένα sequel ετοιμάζεται και θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον δίχως να έχουμε ακόμη πληροφορίες.

 

Kirby and the Forgotten Land

Φυσικά, η Nintendo αφιέρωσε και λίγο χρόνο στο Kirby and the Forgotten Land το οποίο αναμένεται στις 25 Μαρτίου. Στο νέο trailer αποκαλύφθηκε το νέο Mouthful Mode, το οποίο επιτρέπει στην Kirby να εισπνεύσει ένα αυτοκίνητο, έναν κώνο και έναν αυτόματο πωλητή και ακόμη περισσότερα!

CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION

Το Chrono Cross The Radical Dreamers Edition, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Nintendo και αναμένεται να έρθει στο Nintendo Switch στις 7 Απριλίου. Πλέον θα μπορείτε να αποσοβήσετε τις επιθέσεις αντιπάλων και επί προσθέτως η νέα έκδοση φέρνει ένα βελτιωμένο soundtrack.

KLONOA Phantasy Reverie Series

Ανακοινώθηκε το KLONOA Phantasy Reverie Series, το οποίο φέρνει τα KLONOA: Door to Phantomile και Klonoa 2: Lunatea’s Veil, σε μία συλλογή. Αναμένεται στις 8 Ιουλίου για Nintendo Switch.

LIVE A LIVE

Το RPG Live A Live θα λάβει μία ramake έκδοση. Αναμένεται στις 22 Ιουλίου και αυτό είναι το πρώτο Trailer:

Nintendo Switch Sports

Και φτάσαμε στο Nintendo Switch Sports το επόμενο παιχνίδι το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά, έπειτα το Wii Sports. Ένα από τα νέα αθλήματα που θα έχουμε είναι το βόλεϊ. Θα υπάρξει μία online playtest δοκιμαστική έκδοση πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού για όσους είναι συνδρομητές στου Nintendo Switch Online και θα διαδραματιστεί το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου. Ο τίτλος αναμένεται στις 29 Απριλίου.

Portal: Companion Collection

Το Portal 1 και 2 έρχονται στο Nintendo Switch μέσω του Portal: Companion Collection! Αναμένεται μέσα στον χρόνο δίχως να έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη.

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC

Ίσως, η μεγαλύτερη ανακοίνωση του Nintendo Direct είναι το η ανακοίνωση του νέου επί πληρωμή DLC πακέτου, με κούρσες για το Mario Kart 8 Deluxe. Το The Booster Course pack περιλαμβάνει κάποιες κούρσες από τα παλαιότερα παιχνίδια Mario Kart. Οκτώ κούρσες θα κυκλοφορούν κάθε φορά σε ένα σύνολο έξι κυμάτων, λήγοντας το 2023, οπότε μιλάμε για 48 νέα επίπεδα! Το πρώτο θα έρθει στις 18 Μαρτίου. Όσοι είναι συνδρομητές του Nintendo Switch Online + Expansion Pack θα λαμβάνουν τα DLCs δωρεάν.

Xenoblade Chronicles 3

Ναι, είναι γεγονός η Nintendo ανακοίνωσε το Xenoblade Chronicles 3. Ο τίτλος θα έρθει τον Σεπτέμβριο στο Nintendo Switch και αυτό είναι το πρώτο Trailer:

Metroid Dread

Ένα free update έρχεται στο Metroid Dead το οποίο έρχεται να προσθέσει το one-hit επίπεδο δυσκολίας, καθώς και ένα αρκετά εύκολο επίπεδο δυσκολίας, το rookie. Ένα ξεχωριστό επερχόμενο νέο mode θα έρθει τον Απρίλιο το οποίο θα προσθέσει ένα boss rush battle mode.

EarthBound

Οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online μπορούν τώρα να παίξουν τα Earthbound και Earthbound Beginnings!

Disney Speedstorm

Το καλοκαίρι αναμένεται να έρθει στο Switch και το Disney Speedstorm ενα free-to-play cross-platform Disney/Pixar παιχνίδι combat racing με αρκετά Online Modes. Δείτε το πρώτο Trailer:

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Το Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival έρχεται στο Nintendo Switch μέσα στο 2022. Ένας μουσικός και άκρως διασκεδαστικός τίτλος το οποίο ειδικεύεται στα στο drumming!

MLB The Show 22

Τέλος, το MLB The Show 22, έρχεται για πρώτη φορά στο Nintendo Switch στις 5 Απριλίου με cross-progression και cross-platform play! Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα:

Αυτές ήταν όλες οι ανακοινώσεις. Εάν θέλετε να δείτε ολόκληρο το show, ακολουθεί ο παρακάτω σύνδεσμος:

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.