Όλα όσα μάθαμε για το Gran Turismo 7 στο τελευταίο State of Play

413

Η Sony πριν λίγες ώρες πραγματοποίησε το πρώτο State of Play για τη νέα χρονιά, το οποίο ήταν εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στο Gran Turismo 7.

Με οικοδεσπότη τον Kazunori Yamauchi, μας παρουσίασε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει ο τίτλος. Όπως ανέφερε, το παιχνίδι σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει νέους παίκτες και να τους διδάξει την κουλτούρα του παιχνιδιού αλλά και να σταθεί αντάξιο των απαιτήσεων στους παλιούς.

Χαρακτηριστικά όπως το GT Café, το οποίο είναι ένα νέο mode μέσα από το οποίο κάποιος μπορεί να κάτσει σε ένα καφέ και στον κατάλογο αυτού να βρει μία λίστα γεμάτη οχήματα και ιστορίες για αυτά καθώς απολαμβάνει τον καφέ του!

Ο τίτλος θα φέρει πάνω από 400 οχήματα και 34 τοποθεσίες ενώ παράλληλη θα υπάρχουν πάνω από 100 events.

Το customization και tuning των οχημάτων είναι πιο πλήρες και πλούσιο όσο ποτέ ενώ ο οπτικός τομέας κόβει πραγματικά την ανάσα, με 3D γραφικά, ray-tracing και HDR.

Το δυναμικό σύστημα καιρού και στιγμών μέσα στη μέρα είναι εκπληκτικά δομημένο ενώ ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται πλήρως το DualSense του PS5 και το 3D audio.

Το παιχνίδι θα έρθει στις 4 Μαρτίου του 2022 σε PS4 και PS5 και μπορείτε να δείτε τα πάντα από την παρουσίαση του παιχνιδιού παρακάτω:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.