Όλα όσα είδαμε στο EA Play Live

382

Η ΕΑ πραγματοποιησε πριν λίγα λεπτά το δικό της Livestream στο οποίο μας παρουσίασε όλες τις επερχόμενες κυκλοφορίες της, με παιχνίδια που ήδη γνωρίζαμε αλλά και όχι. Παρακάτω θα δούμε τι είδαμε ένας προς ένα:

GRID Legends

Το Live άνοιξε με το Grid Legends, έναν νέο τίτλο δια χειρός Codemasters η οποία πλέον ανήκει στην ΕΑ. Με το όνομα Legends, το παιχνίδι καλεί τους παίκτες να γίνουν οι θρύλοι ποθ πρέπει κατακτώντας τους δρόμους.

Το παιχνίδι αναμένεται το 2022 για PC καθώς και σε PlayStation και Xbox κονσόλες.

Lost in Random 

Συνεχίζουμε με το Lost in Random, ένα νέο indie παιχνίδι δια χειρός Zoink Games. Ο τίτλος συνδυάζει πρωτότυπες μάχες οι οποίες στηρίζονται σε κάρτες, γρίφους και ακόμη περισσότερα.

Ο άκρως ενδιαφέρον τίτλος αναμένεται σε PC, PlayStation και Xbox κονσόλες στις 10 Σεπτεμβρίου.

Knockout City Season 2

Η δεύτερη σεζόν του Knockout City ανακοινώθηκε και επίσημα.

Στην επερχόμενη σεζόν η οποία αναμένεται να φτάσεις τις 27 Ιουλίου, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο σινεμά με νέα θεματικά cosmetics και ακόμη περισσότερα.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Apex Legends: Emergence 

Μία πιο αναλυτική ματιά έχουμε για τον νέο ήρωα του Apex Legends και τη σεζόν Emergence.

Ο νέος χαρακτήρας ονομάζεται Seer και μπορεί να ελέγχει microdrones. Όσον αφορά τη σεζόν, αλλαγές αναμένονται στον World’s Edge χάρη, ένα νέο όπλο με όνομα Rampage, νέο ranked mode στα Arenas και ακόμη περισσότερα.

Η νέα σεζόν έρχεται στις 3 Αυγούστου.

Battlefield 2042

ΕΑ χωρίς Battlefield δε γίνεται.

Αυτή τη φορά η εταιρία μας κράτησε μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Ο λόγος για το Portal Mode το οποίο θα ενταχθεί στο Battlefield 2042.

Μέσω αυτού του Mode θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας custom game modes, στα οποία μάλιστα θα μπορείτε να παίξετε σε χάρτες παλιότερων τίτλων όπως το Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 καθώς και του Battlefield 1942. Συνολικά 6 αγαπημένοι χάρτες θα έρθουν στο παιχνίδι, δύο από κάθε τίτλο παραπάνω.

Φυσικά, τους κανόνες μπορείτε να του ορίζετε εσείς και να κάνετε τα δημιουργήματα σας share για να παίζουν και άλλοι παίκτες.

Αυτό που επίσης μάθαμε είναι πως δοθεί και ένα co-op mode στο οποίο μαζί με τους φίλους σας θα μπορείτε να ριχτείτε στη μάχη έναντι εχθρών ΑΙ καθώς θα υπάρξει και solo mode ενάντια σε bots.

Το Battlefield 2042, αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Dead Space

Ναι, το Dead Space επιστρέφει!

Το παιχνίδι επιστρέφει σε reimaging μορφή και φέρει απλά το όνομα Dead Space. Όπως μαθαίνουμε αναπτύσσεται από τη Motive Studios η οποία χρησιμοποιεί τη Frostbite Engine.

Για την ώρα έχουμε ένα teaser trailer ενώ μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα έρθει σε PC και μόνο σε κονσόλες νέας γενιάς, δηλαδή PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Απολαύστε:

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το EA Play Live 2021:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.