Όλα όσα είδαμε και μάθαμε στην επίσημη παρουσίαση του Nintendo Switch

471

Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επίσημα από την Nintendo μέσω ενός ειδικού event που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες. Παρακάτω θα δούμε όλα όσα μάθαμε για την νέα κονσόλα της Nintendo! Τιμή, παιχνίδια, υπηρεσίες και ακόμη περισσότερα.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας και Τιμή

Το Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου. Η τιμή του έχει οριστεί στα $299.

Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το Switch θα διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών στα 720p. Το dock είναι αυτό που αναλμβάνει την φόρτιση στου συστήματος και μεταφέρει την εικόνα στην τηλεόραση, όπου τα παιχνίδια σε αυτή θα φτάνουν την ανάλυση των 108οp. Θα έρθει με 32GB σκληρό δίσκο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSDXC ή microSDHC κάρτας μνήμης. Eπίσης θα υπάρχουν και USB θύρες για χρήσεις όπως το φόρτισμα του  Nintendo Switch Pro Controller. Στα ενδότερα θα βρούμε έναν custom Tegra επεξεργαστή της NVIDIA, ενώ τέλος υπάρχει και Wi-Fi (802.11ac) για σύνδεση στο Internet.

Αξεσουάρ, Οθόνη και άλλα

Όσον αφορά την οθόνη του Switch έχουμε να κάνουμε με χωρητική οθόνη αφής όπου θα ενσωματώνει αισθητήρα εικόνας όπου θα αναγνωρίζει διάφορες κινήσεις-χειρονομίες με τον μέγιστο αριθμό των Joy-Con να φτάνει στα 8 ενώ σε κάθε χειριστήριο υπάρχει και γυροσκόπιο. Σε αυτό θα υπάρχει και ένα κουμπί, μέσω του οποίου θα μπορείτε να τραβάτε in-game φωτογραφίες, ενώ έπειτα το launch θα δοθεί και η δυνατότητα για καταγραφή in-game video. Ένα σετ Joy-Con θα κοστίζει 80$ (ξεχωριστά). Επίσης θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμη χειριστήριο στην τιμή των 70$ ανά ζευγάρι σε πιο παραδοσιακά μονοπάτια.  Να πούμε πως στο πακέτο του Nintendo Switch εντός της συσκευασίας θα υπάρχουν τα εξής: To Nintendo Switch, δύο Joy-Con, Joy-Con Wrist Straps, High-Speed HDMI καλώδιο, Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip καθώς και ένας αντάπτορας για την φόρτιση της κονσόλας.

Τρία σε ‘Ενα

Το Nintendo Switch θα χωρίζετα σε τρεις λειτουργίες. TV Mode, Tabletop Mode και Handheld Mode. Με το πρώτο θα μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια σας στην τηλεόραση συνδέοντας το tablet στο dock. Με το δεύτερο θα μπορείτε να ακουμπάτε το tablet σε μία Χ επιφάνεια και να χρησιμοποιείτε τα Joy-Cons. Με το τρίτο, θα μπορείτε να παίξετε οπουδήποτε θέλετε, έχοντας στην ουσία μία φορητή κονσόλα με την διάρκεια μπαταρίας να βρίσκεται από τις 3 έως τις 6.5 ώρες, ανάλογα το παιχνίδι.

Online υπηρεσίες

Θα υπάρχει κανονικά online υπηρεσία και σαφώς multiplayer, η οποία θα είναι δωρεάν μέχρι το φθινόπωρο του 2017. Έπειτα θα αποτελέσει μία επί πληρωμή υπηρεσία, στην οποία κάθε μήνα θα δίνεται ένας δωρεάν τίτλος για το NES ή SNES και θα μένει στον λογαριασμό του εκάστοτε χρήστη για έναν μήνα μόνο. Θα υπάρχει voice chat η οποία θα δουλεύει μέσω σχετικής εφαρμογής από τα smartphones, online lobbies και ακόμη περισσότερα. Επίσης, θα υπάρχει region free, που αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε όλα τα παιχνίδια χωρίς να έχει σημασία απο πού τα αγοράσατε.

Τα παιχνίδια

Ας δούμε το line-up:

3 Μαρτίου

-The Legend of Zelda: Breath of the Wild (+Special/Master Editions)
-I Am Setsuna
-Has Been Heroes
-Just Dance 2017
-Snipperclips – Cut it out, together! 
-Super Bomberman R

28 Απριλίου

-Mario Kart 8 Deluxe 

Άνοιξη 2017

-Arms
-Lego City Undercover
-Sonic Mania

Καλοκαίρι 2017 

-Splatoon 2

Φθινόπωρο 2017

-Skyrim
-NBA 2K18

Τέλη 2017

-Super Mario Odyssey

Μέσα στο 2017

-Project Sonic 2017
-Arcade Archives
-FIFA
-Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
-Disgaea 5 Complete
-Dragonball Z Xenoverse 2
-Farming Simulator
-Fast RMX (that F-zero lookalike from the sizzle)
-Fire Emblem Warriors
-Minecraft Story Mode The complete adventure
-Minecraft
-Puyopuyo Tetris
-Rayman Legends Definitive edition
-Rime
-Shin Megami Tensei
-Skylanders Imaginators
-Siberia 3
-Steep

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση του Nintendo Switch παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.