Όλα όσα είδαμε για το Resident Evil franchise στο Capcom Showcase Event

369

Πιστή στο ρανβεβού της η Capcom πραγματοποίησε το δικό της show πριν λίγες ώρες, δείχνοντας μας υλικό από υφιστάμενους ή επικείμενους τίτλους της.

Στο παρών άρθρο θα εστιάσουμε στο Resident Evil franchise για το οποίο είχαμε αρκετά νέα.

Resident Evil 4 Remake

Το Resident Evil 4 Remake παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πιο πρόσφατο State of Play της Sony. Tώρα είχαμε την ευκαιρία να δούμε παραπάνω πράγματα για τον τίτλο.

Ο Yasuhiro Anpo (director) και Yoshiaki Hirabayashi (producer), εμφανίστηκαν λέγοντας μας πως ο τίτλος θα παίζεται μόνο σε third person. Παράλληλα ανέφεραν πως το remake πρόκειται για μία re-imagine εκδοχή του κλασσικού Resident Evil 4.

Από την άλλη όπως τόνισαν, θέλουν το παιχνίδι να έχει ισχυρό το αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς όπως και το κλασσικό παιχνίδι. Επίσης, ανέφεραν ότι οι ganados έχει σχεδιαστεί από την αρχή!

Ο τίτλος αξίζει να αναφέρουμε πως θα έρθει και στο PlayStation VR2 ενώ το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαρτίου του 2023 για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. 

Παρακάτω θα δείτε το trailer το οποίο είχαμε δει και στο State of Play αλλά και μερικά δευτερόλεπτα από τα πρώτα gameplay πλάνα:

Resident Evil Village – Shadows of Rose Story DLC

Πριν λίγους μήνες η Capcom μας είχε ανακοινώσει πως εργάζεται σε ένα story dlc για το Resident Evil Village, το οποίο μας αποκάλυψε και επίσημα.

Το όνομα αυτού ”Shadow of Rose”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η κόρη του Ethan, Rose, την οποία είδαμε στο τέλος του παιχνιδιού, με το DLC να συνεχίζει ακριβώς μετά τον επίλογο. 16 χρόνια πέρασαν από τα βασικά γεγονότα που βίωσε ο Ethan στο Village, και η Rose γυρίζει σε γνώριμα μέρη.

Η Capcom τόνισε πως το DLC θα έχει ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό ύφος, με τη Rose να προσπαθεί να κατανοήσει τις δυνάμεις της και να συναντά μια περίεργη κοπέλα μου της μοιάζει. Εχθροί της όχι μόνο τα τέρατα του κόσμου αλλά το ίδιο το περιβάλλον, ο ίδιος ο κόσμος.

Παραμένουμε στο Village, στο οποίο η Capcom ανακοίνωσε πως θα φέρει third person mode, απολαμβάνοντας την ιστορία του Ethan εντελώς διαφορετικά!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mercenaries Mode του Village, θα φέρει νέες πίστες και χαρακτήρες όπως την Lady Dimitrescu και Karl Heisenberg.

Πάρτε μία γεύση από το DLC και το Third Person Mode παρακάτω:

Resident Evil 7, Resident Evil 2, Resident Evil 3 Next-Gen Upgrade

Τα next-gen updates για τα Resident Evil 7 biohazard, Resident Evil 2 Remake και Resident Evil 3 Remake είναι και επίσημα διαθέσιμα εντελώς δωρεάν για όσους έχουν στην κατοχή τους τα παιχνίδια.

Το update θα φέρει 4K ανάλυση, ray tracing, 3D audio, καλύτερο και ομαλότερο framerate και ακόμη περισσότερα!

Resident Evil: RE: Verse – Resident Evil Village Gold Edition

Τέλος, είχαμε και πληροφορίες για το Resident Evil Re:Verse, το οποίο έπειτα από πάρα πολλές αναβολές, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα θα έρθει στις 28 Οκτωβρίου. Πρόκειται για έναν multiplayer τίτλο ο οποίος εμπεριέχει σχεδόν όλους του ήρωες του franchise σε ένα 6v6 deathmatch mode.

Συνοψίζοντας να πούμε πως το Shadows of Rose, το third peson mode του Village και το νέο υλικό στο Mercenaries Mode θα αποτελέσουν στην ουσία το πρώτο Expansion DLC του Resident Evil Village που φέρει το όνομα ”The Winters” και θα έρθει και αυτό στις 28 Οκτωβρίου. 

Παράλληλα εκείνη την ημέρα θα κυκλοφορήσει και η Gold Edition του Village, η οποία θα εμπεριέχει το ”The Winters ”πακέτο επέκτασης, παρέα με το βασικό παιχνίδι.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.