Η απάντηση της Kojima Productions για το τι θα γίνει με την Sony έπειτα την ανακοίνωση συνεργασία της με το XBOX

339

Πριν λίγες ώρες, σας ανακοινώσαμε (περισσότερα εδώ) πως στα πλαίσια του Xbox & Bethesda Games Showcase, η XBOX ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Hideo Kojima, όπου παρέα θα εργαστούν σε έναν τίτλο ο οποίος θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις cloud εγκαταστάσεις της Microsoft, μέσω ενός παιχνιδιού όπου ο Kojima ήθελε να δημιουργήσει εδώ και καιρό.

Οι αντιδράσεις ήταν αρκετές με πολλούς fans να αμφισβητούν την ”αποκλειστική” συνεργασία της Sony με την Kojima Productions. Η εταιρία μέσω Twitter ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση της λέγοντας:

Ως ανεξάρτητο δημιουργικό στούντιο, η #KojimaProductions θα συνεχίσει να ασχολείται με δημιουργίες για τους θαυμαστές μας. Θα εξερευνήσουμε διάφορες δυνατότητες με παιχνίδια, ταινίες και μουσική μέσα από πλατφόρμες που εξελίσσονται με το χρόνο και την τεχνολογία. Ανυπομονούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας!

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τη Microsoft χρησιμοποιώντας την cloud τεχνολογία, πολλοί άνθρωποι μας έχουν ρωτήσει για τη συνεργασία μας με τη SIE. Να είστε βέβαιοι ότι συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και με το PlayStation.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.