Φήμες: Η παρουσίαση του PS5 θα γίνει τον επόμενο μήνα.

459

Το Official PlayStation Magazine θα αποκαλύψει τα next-gen video games στο επόμενο τεύχος.

Το πιο πρόσφατο τεύχος του Official PlayStation Magazine, επικεντρώνεται στο PlayStation 5 και το νέο του χειριστήριο, το DualSense.

Η λεπτομέρεια όμως που μας τράβηξε την προσοχή βρίσκεται στο περιεχόμενο του teaser για το επόμενο τεύχος, το οποίο και γράφει “Έρχεται” ενώ στο πάνω μέρος της δημοσίευσης συμπεριλαμβάνεται το λογότυπο του PlayStation 5. Στο κάτω μέρος της εικόνας γράφει “Η επόμενη γενιά ξεκινάει από το επόμενο τεύχος, στο οποίο θα αποκαλύψουμε τα πιο πρόσφατα video games που θα κυκλοφορήσουν σε PS5, αλλά και το πως αυτά θα τρέχουν στην κονσόλα.”

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, σε συνδυασμό με φήμες που θέλουν την Sony να κάνει κάποιου είδους αποκαλυπτήρια για την νέα κονσόλα μέσα στον Μάιο, συμπίπτουν. Αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε περίπου έξι μήνες πριν από την κυκλοφορία της κονσόλας, αφού όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η κυκλοφορία θα γίνει στα τέλη του 2020, τότε όλα βγάζουνε κάποιο νόημα.

Βέβαια χωρίς την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για την ημερομηνία αποκάλυψης του PlayStation 5, όλα αυτά παραμένουν φήμες. Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο τεύχος του Official PlayStation Magazine, το οποίο θα κυκλοφορήσεις στις 2 Ιουνίου, θα συμπεριλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσον αφορά τα video games της νέας γενιάς και τις επιδόσεις τους στο PlayStation 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.