Φήμες για νέο Bioshock!

628

Καταρχήν ηρεμία!! Λοιπόν έχουμε κάποια στοιχεία που έρχονται να ενισχύσουν την άποψη πως η Take-Two Interactive έχει ένα νέο studio το οποίο δουλεύει πάνω στο επόμενο παιχνίδι BioShock.

Βαθιές ανάσες και πάμε να δούμε τι γίνεται:

Στην τελευταία κατάσταση εσόδων της εταιρείας, ο CEO Strauss Zelnick αποκάλυψε πως έχουν το πιο δυνατό development pipeline στην ιστορία, με λίγα λόγια ότι πέφτει τρομερά πολύ δουλειά, και πως οι fans μπορούν να περιμένουν συνέχειες από τα μεγαλύτερα μας franchises καθώς και νέους τίτλους.

Κατά σύμπτωση, βρέθηκε μια νέα αγγελία στο site της 2Κ, στην ίδια μυστική τοποθεσία που πέρσι είχαμε reports πως είχε ήδη ξεκινήσει το development για ένα νέο BioShock. Στην περιγραφή της θέσης βλέπουμε πως η 2K θέλει να χτίσει ένα σύστημα από quests και να προωθήσει την συνεχή ανάπτυξη των παικτών. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μπορεί να δούμε κάτι παρόμοιο με τα Destiny 2 και Ghost Recon: Breakpoint για παράδειγμα.

Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά πάντως εμείς ενθουσιαζόμαστε με αυτή τη φήμη μόνο και μόνο με την ύπαρξη της! Οπότε αναμένουμε στο ακουστικό μας και οψόμεθα!

Τί λέτε; Θα ψηνόσασταν για νέο BioShock; Τι καινούριο θα θέλατε να δείτε ή τι θα θέλατε να επιστρέψει από τα προηγούμενα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.