Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 θα έρθει το 2020 (ΦΗΜΗ)

471

Σίγουρα η αποκάλυψη της Nintendo, πως το Breath of the Wild 2, βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ήταν ένα από τα highlights της Ε3 2019.

Σίγουρα, χαρήκαμε με την λόγω είδηση αλλά παράλληλα (τουλάχιστον οι περισσότεροι), αντιληφθήκαμε πως απαιτεί κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε το sequel, κάτι το οποίος ίσως, εν τέλει να μην ισχύει.

Πιο συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος χρήστης ”Sabi”, γνωστός για τα πολλαπλά leaks που διαρρέει και το ποσοστό επιτυχίας και επιβεβαίωσης όσων λέει, είναι σχεδόν απόλυτο, προχώρησε σε ακόμη ένα leak μέσω Twitter.

Ο χρήστης λοιπόν αναφέρει, πως το sequel θα έρθει μέσα στο 2020. Πρόκειται για το πλάνο κυκλοφορίας, που έχει θέσει η Nintendo, εάν δεν υπάρξει το σχετικό delay, μιας και παραδοσιακά τα Zelda λαμβάνουν γενικά καθυστερήσεις στα releases.

Mε τα παραπάνω δεδομένα λοιπόν, δεν είναι απίθανο να δούμε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 το 2020. Μην ξεχνάτε, πως το 2020 είναι μία χρονιά ορόσημο για την βιομηχανία, μιας και μεταβαίνουμε στην επόμενη γενιά και η Nintendo πρέπει να παραδώσει και εκείνη τα μεγάλη της χαρτιά ώστε να μείνει ανταγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.