Φέρτε την Δευτέρα Παρουσία και γίνετε ο ημών Ιησούς Χριστός στο ”I Am Jesus Christ”

314

Η αλήθεια είναι πως το gaming έχει γίνει μία σύγχρονη θρησκεία για πολλούς. Εεε απλά όπου αντίδωρο βάλτε πατατάκια και doritos και όπου Θεία κοινωνία, Red Bull και ενεργειακά ποτά.

Σίγουρα η δικιά μας Δευτέρα Παρουσία έχει έρθει προ πολλού, με επιβλητικά κοτόπουλα στο PUBG ή τα αλλεπάλληλα killstreaks στο Call of Duty μέχρι και τα Victory Royale στο Forntite! Τι και αν σας λέγαμε πως η μεγάλη στιγμή ήρθε. Ναι, μπορείτε να γίνετε Θεός. Επιτέλους ότι ζητάτε τόσα χρόνια θα το έχετε δίχως να κάνετε τίποτα!

Το ”I Am Jesus Christ” είναι το νέο adventure παιχνίδι το οποίο θα σας επιτρέψει να χειριστείτε τον Ιησού Χριστό, αναβιώνοντας επί το έργω όλες τι γραφές της Καινής Διαθήκης. Ο τίτλος ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019. Πραγματοποιήστε διάφορα θαύματα όπως να θεραπεύετε τους άρρωστους και να ταΐζετε τους πεινασμένους, να περπατάτε πάνω στο νερό, να μετατρέπετε το νερό σε κρασί και πολλά άλλα.

Το παιχνίδι θα εκτείνεται από το βάπτισμα του Ιησού μέχρι την ανάσταση του, και ναι, θα έρθει μια στιγμή που ο Ιησούς θα πρέπει να πολεμήσει ενάντια στον Σατανά!!!

Πάνω από 60 χαρακτήρες από τη Βίβλο παρουσιάζονται στο παιχνίδι συμπεριλαμβανομένων όλων των μαθητών του Χριστού. Θα μπορείτε ακόμη και να αναδημιουργήσετε τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρόλογος του παιχνιδιού που βρίσκεται σε beta test θα είναι διαθέσιμος στο Steam την 1η Δεκεμβρίου (δείτε περισσότερα εδώ). Ο πρόλογος είναι βασικά μια δωρεάν μικρή έκδοση του παιχνιδιού που λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ναζαρέτ. Η πλήρης έκδοση δεν θα ”αναστηθεί” πλήρως μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2023.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.