Το Warhammer εισβάλλει στα World of Warships!

589

Αυτό το καλοκαίρι, 3 πελώριοι τίτλοι συγκρούονται και σμίγουν στην πρώτη ταυτόγχρονη συνεργασία μεταξύ της Wargaming και του Games Workshop.

Συγκεκριμένα, δύο από τα μεγαλύτερα στρατεύματα του Warhammer 40,000, οι Imperium και οι Chaos, θα γεμίσουν τον Ιούνη τις θάλασσες των World of Warships και World of Warships: Legends με πινελιές από ένα σκοτεινό μέλλον. Με Warhammer-themed πλοία, καπετάνιους, καμουφλάζ και επιπλέον υλικό που θα ανακοινωθεί αργότερα, οι παίκτες του WoW θα μπορούν να υποδυθούν τον Justinian Lyons XIII ή τον Arthas Roqthar the Cold, σε αυτό το event.

Η πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή της συνεργασίας κρύβεται στο γεγονός ότι το WoW πρόκειται μια ρεαλιστική απόδοση ναυμαχιών, με τα πλοία να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργία, ενώ αντιθέτως το Warhammer ξεχυλίζει από φαντασία καθώς διαδραματίζεται σε ένα διστοπικό μέλλον, με εξωπραγματικά όντα.

Το pre-sale που συμπεριλαμβάνει σημαίες και patches θα αρχίσει στις 27 Μαΐου. Οι παίκτες που θα αποκτήσουν τα pre-sale πακέτα θα έχουνε μια special bonus αποστολή, όπου θα μπορούν να κερδίσουν loot από το Warhammer 40,000 με θεματικά πλοία, ναυάρχους και καμουφλάζ. Ολόκληρο το υλικό θα είναι διαθέσιμο για αγορά τόσο στο WoW και το WoW: Legends αργότερα τον Ιούνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.