Το Uncharted επιστρέφει – Ολικό reboot έρχεται στο Franchise (ΦΗΜΗ)

258

Η αλήθεια είναι πως εδώ και πάρα πολύ καιρό ακούμε διάφορες φήμες και αναφορές πως η σειρά Uncharted θα επιστρέψει παρόλο που ”τυπικά” η Sony είπε το αντίο της, πίσω στο 2016, με το Uncharted 4: A Thief’s End, το τελευταίο μεγάλο και κανονικό Uncharted παιχνίδι (μιας και ακολούθησε το standalone spin-off Uncharted: The Lost Legacy το 2017).

Το TheLeak.co ισχυρίζεται πως η Sony εργάζεται το επόμενο Uncharted με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να έχει αναλάβει μία ομάδα που δεν γνωρίζουμε ακόμη και όχι η Naughty Dog, η οποία όμως βρίσκεται κοντά σε αυτή την ομάδα σε ρόλο επίβλεψης και συμβουλών.

Μάλιστα μιλάμε για reboot της σειράς, οπότε δεν ξέρουμε αν θα δούμε τον αγαπημένο Nathan Drake στον ρόλο του πρωταγωνιστή. Το άρθρο επισημαίνει πως το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε η ανακοίνωσή του ενδεχομένως να βρίσκεται αρκετά μακριά.

Όμως το παραπάνω leak ακολουθεί μία σειρά από διάφορα γεγονότα, τα οποία ενδεχομένως να δένουν μεταξύ τους. Πιο νωρίς μέσα στο έτος, η Christina-Marie Drake McBrearty υπεύθυνη recruiter στην Naughty Dog, είχα ανακοινώσει πως ψάχνει άτομα τα οποία θα εργαστούν εκτός των άλλων projects, πάνω και στην κληρονομιά που έχει το Uncharted.

Mετά από λίγους μήνες μάθαμε πως η Sony, άρχισε να προσλαμβάνει κόσμο ώστε να δημιουργήσει ένα νέο studio το οποίο θα εργαστεί παρέα με την Naughty Dog σε ένα ΑΑΑ project.

Όπως βλέπετε όλα τα παραπάνω ενδεχομένως να δένουν. Το μέλλον θα δείξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.