Ετοιμαστείτε, μάλλον σήμερα θα έχουμε την αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού του Hideo Kojima

192

Οι ενδείξεις είναι πολλές εδώ και καιρό και μάλλον φαίνεται πως σήμερα, στα πλαίσια διεξαγωγής των The Game Awards, θα δούμε την αποκάλυψη για το επόμενο project του Hideo Kojima.

Όλα άρχισαν, εδώ και κάμποσες μέρες με τον δημιουργό και την Kojima Productions να δημοσιεύουν διάφορες αφίσες, στις οποίες παράλληλα γνωρίσαμε δύο από τις συμμετέχουσες που θα λάβουν μέρος στο επόμενο παιχνίδι του Kojima. Η μία είναι η  Elle Fanning. H εικοσιτετράχρονη Fanning έχει ένα πλούσιο βιογραφικό μιας και έχει πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το ”Maleficent” όντας η πριγκίπισσα Aurora, ”The Roads not Taken”, ”Τhe Neon Demon” και άλλα πολλά. H άλλη η  Shiori Kutsuna, γνωστή από τον ρόλο της ως Yukio στο Deadpool 2. Επίσης, έχει συμμετάσχει και σε παραγωγές παιχνιδιών όπως το Xenoblade Chronicles.

Πριν λίγες ώρες ο φίλος του, παρουσιαστής και εμπνευστής των The Game Awards, Geoff Keighley έκανε retweet ένα από αυτά τα posters απατώντας στην ερώτηση του poster ”Ηow Come” λέγοντας ”Αυτές είναι ερωτήσεις Hideo. Αυτές είναι ερωτήσεις”.

Το ότι το retweet έγινε τώρα, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του event μόνο τυχαίο δεν είναι! Αναμένουμε λοιπόν την διεξαγωγή των ”game oscars”, τα οποία θα διεξαχθούν τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 2:30.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.