Το The Quarry θα έχει 186 μοναδικά τέλη!!!

405

Ένα από τα όμορφα πράγματα των παιχνιδιών της Supermassive Games είναι πως οι επιλογές των παικτών μπορούν να οδηγήσουν την πλοκή της εκάστοτε ιστορίες σε διαφορετικούς δρόμους και φυσικά σε πολλαπλά τέλη!

Φυσικά, το The Quarry δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Το παιχνίδι μαθαίνουμε πως θα έχει τον ασύλληπτο αριθμό των 186 μοναδικών τελειωμάτων!!!

Ο Will Byles, director του παιχνιδιού μίλησε στο IGN περιγράφοντας πως ακριβώς δημιουργείται ένα παιχνίδι με τόσες πολλές μεταβλητές, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετικά δουλειά των ηθοποιών.

”Το γράφουμε σαν σενάριο ταινίας…οι ηθοποιοί έχουν συνηθίσει σε ένα σενάριο 100 σελίδων (σε μία ταινία μεγάλους μήκους). Το σενάριο για αυτό είναι πάνω από 1000 σελίδες. Οι ηθοποιοί μπορεί αν ανησυχούν πολύ”, είπε μεταξύ άλλων.

”Πρέπει να τραβάμε 50 σελίδες την ημέρα, κάτι το οποίο είναι ανήκουστο. Είναι ένας τρελός αριθμός από πλάνα”.

Πολλά από αυτά τα πλάνα επαναλαμβάνονται, με τους ηθοποιούς να πρέπει να επιστρέψουν στην αρχή της σκηνής και μετά να παίξουν ένα διαφορετικό πιθανό μονοπάτι που μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες. Έτσι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, δημιουργήθηκαν πολλοί πίνακες για να τεκμηριώσουν πού πήγαινε η ιστορία κάθε χαρακτήρα ανά πάσα στιγμή.

”Δουλέψαμε 186 διαφορετικά τελειώματα για αυτούς τους χαρακτήρες, όχι μόνο ζωντανούς ή νεκρούς…οι ιστορίες που έχουν στο δρόμο τους ποικίλουν πάρα πολύ.

Τα κλαδιά είναι πραγματικά ένας μαθηματικός εφιάλτης. Είναι απλώς εκθετικός.

Μας αρέσει πολύ να σας δίνουμε το πλαίσιο ώστε να μπορείτε να κάνετε την ίδια ακριβώς συζήτηση αλλά να ξέρετε ότι αυτό το άτομο μόλις σκότωσε κάποιον και αυτό το πλαίσιο να αλλάζει κάθε φορά”. 

Ακολουθεί το σχετικό video παρακάτω:

Το The Quarry το οποίο θα γίνει publish από τη 2K Games, αναμένεται στις 10 Ιουνίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσω Steam.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.