Το Splinter Cell ζει…Έρχεται στο άμεσο μέλλον;

506

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft Yves Guillemot επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει σχέδια για τη σειρά Splinter Cell – αν και δεν είναι σαφές ποια μορφή θα μπορούσαν να πάρουν αυτά.

Ο Guillemot μίλησε με το IGN και η συζήτηση αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα παιχνίδια που έπαιζαν οι αδελφοί του, γιατί ίδρυσαν την εταιρεία και κατέληξαν στο Beyond Good και το Evil 2. Αλλά αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά τη συζήτηση, θα δει πως ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το Splinter Cell άλλαξε το Ubisoft. Ήταν απλά τύχη, λέει, αφού η εταιρεία ξεκίνησε αρχικά το παιχνίδι στο Xbox και καθόλου στο PlayStation 2.

“Χρησιμοποιώντας το Xbox και όχι το PlayStation εκείνη την εποχή ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά … [θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες του Xbox σε πλήρη βαθμό.”

Ο δημοσιογράφος του IGN, Ryan McCaffrey, πίεσε τον Guillemot να του πει κι άλλα για το Splinter Cell. “Γιατί έχει παραμείνει στην αφάνεια για τόσο πολύ καιρό;”

Ο Guillemot απαντά πολύ προσεκτικά στην ερώτηση.

“Όταν δημιουργείς ένα παιχνίδι, πρέπει να βεβαιώνεσαι ότι κάνεις κάτι εντελώς καινούριο από από αυτό που έκανες πριν”, λέει.

Ο Guillemot συνεχίζει λέγοντας ότι για το τελευταίο παιχνίδι Splinter Cell, Blacklist, οι fans του ζητούσαν επίμονα να μην αλλάξουμε το ένα να μην πειραματιστούμε με το άλλο ανησυχώντας την ομάδα προγραμματισμού μας για το μέλλον της σειράς.

“Τώρα, μερικοί άνθρωποι δουλεύουν για τη συνέχεια του παιχνιδιού “, λέει ο Guillemot. “Σύντομα θα δείτε κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα από αυτό. “

Αυτό που ο Guillemot είπε έμμεσα είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι έχει γίνει κάτι. Σίγουρα η επίσημη Ubisoft δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για οτιδήποτε ακόμα, οπότε ίσως να περιμένουμε μερικά χρόνια.

Εμείς πάντως θα αναμένουμε με ανυπομονησία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.