Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl καθυστερεί και επίσημα!

408

Kάτι που ακουγόταν εδώ και μερικές ώρες ήταν πως το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα δεχτεί αναβολή στην προγραμματισμένη κυκλοφορία του.

Έτσι λοιπόν και γίνεται μιας και το παιχνίδι αναβάλλεται και επίσημα και θα μας έρθει αρκετά αργά μέσα στο 2022. Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος της GSC Game World, είχε προγραμματιστεί να έρθει στις 28 Απριλίου αλλά εν τέλει θα έρθει στις 8 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης:

”Πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του STALKER 2: Heart of Chernobyl για τις 8 Δεκεμβρίου του 2022.

Αυτοί οι επιπρόσθετοι 7 μήνες ανάπτυξης χρειάζονται για να εκπληρώσουμε το όραμά μας και επιτύχουμε την επιθυμητή κατάσταση που θέλουμε για το παιχνίδι. Το S.T.A.L.K.E.R. 2, είναι το μεγαλύτερο εγχείρημα στην ιστορία της GSC, και απαιτούνται δοκιμές και το κατάλληλο ”γυάλισμα”. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να διαρκέσει όσο χρειάζεται, ειδικά στην περίπτωση ενός τέτοιου έργου.

Αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες .

Με περισσότερες πληροφορίες, νέα και showcases να έρχονται έχουμε μπροστά μας έναν συναρπαστικό και σημαντικό χρόνο μπροστά μας. Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.

Με αγάπη, η ομάδα της GSC Game World”.

Υπομονή λοιπόν τους επόμενους μήνες μιας και η καθυστέρηση μόνο καλό μπορεί να κάνει στο παιχνίδι, με επιπλέον χρόνο για τους developers να δουλέψουν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.