Το Return to Monkey Island θα έρθει με Hints και Casual Mode για τους άπειρους και οικογενειάρχες

340

Η ανακοίνωση του Return to Monkey Island, ήρθα από το πουθενά και τάραξε ολόκληρη τη βιομηχανία!

Στο θέμα μας τώρα, νέα έρχονται που αφορούν τη δομή του παιχνιδιού, το οποίο φαίνεται πως θα εμπεριέχει ένα casual mode καθώς και hints για του γρίφους κάνοντας ”πιο εύκολη” τη ζωή των παικτών.

”Ένα χαρακτηριστικό που θέλουν οι άνθρωποι στα παιχνίδια σήμερα είναι τα Hints. Εάν δεν υπάρχει ένα hint σύστημα σε έναν τίτλο, πηγαίνουν και ψάχνουν στο ίντερνετ για ένα walkthrough. Υπήρχαν αρκετά πράγματα που πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια δημιουργίας του The Secret of Monkey Island καθώς και του Monkey Island: LeChuck’s Revenge, τα οποία δεν είχαμε μετρήσει σωστά. Τους γρίφους.

Κρύβοντας μία πληροφορία κάπου, δίχως στοιχεία για που να τη βρείτε, σήμερα δε θα δουλέψει. Βάζοντας ένα σύστημα υποδείξεων σημαίνει πως αν δημιουργήσεις ένα δύσκολο και ασαφές γρίφο οι παίκτες θα πηγαίνουν εκεί διαβάζοντας απλώς ένα hint”. 

Eπί προσθέτως ο Ron Gilbert ανέφεραν πως θα υπάρξει και ένα casual mode στον τίτλο, όπως και στο LeChuck’s Revenge.

”Αυτό θα αφορά τα άτομα που δεν έχουν παίξει ξανά κάποιο adventure παιχνίδι ή έχουν οικογένειες τώρα και δεν προλαβαίνουν. Έτσι, θα μπορούν να παίξουν το casual mode, το οποίο θα φέρνει μία λειτουργία που κάνει πιο απλούς τους γρίφους. Αυτός είναι ο κύριος πυρήνας ώστε να κάνουμε τους ανθρώπους να παίξουν ένα παιχνίδι point-and-click, εφόσον δεν το έχουν κάνει ξανά”.

Το Return to Monkey Island αναμένεται μέσα στο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.