Το Project Scorpio αποκαλύπτεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα! (ΦΗΜΕΣ)

482

Οι διαρροές είναι πάρα πολλές, μιας και το Reddit και το NeoGaf έχουν πάρει φωτιά, σχετικά με την πιθανή αποκάλυψη του Project Scorpio την επόμενη εβδομάδα!

Αρχικά, αυτό υποστηρίζει ο Jez (γνωστός στην Microsoft κοινότητα) όσο και ο Rand al Thor 19 και Colbert (NeoGaf), αναφέρουν πως μέσα στην άλλη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, 13 Απριλίου η Microsoft θα κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση σχετικά με το Project Scorpio.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει και ο γνωστός insider, ”shinobi602”, επιβεβαιώνοντας και αυτός τις παραπάνω φήμες!

https://twitter.com/shinobi602/status/848328892310056961?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Funboxholics.com%2Fnews%2Fgaming%2F21896-fimi-tin-alli-evdomada-i-apokalypsi-tou-project-scorpio

Εκτός των παραπάνω, το γνωστό Windows Central, με σχετική του δημοσίευση, αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Scorpio, λέγοντας πως τα Forza Motorsport 7, Crackdown 3 και State of Decay 2, παιχνίδι δηλαδή της ίδιας της εταιρίας θα τρέχουν σε Native 4K ανάλυση αλλά όχι μόνο αυτά! Ακόμη και Third Party τίτλοι, όπως το FIFA 18, Madden 18, το νέο Call of Duty, Star Wars Battlefront 2 και Red Dead Redemption 2 θα τρέχουν και αυτά σε πραγματική 4K ανάλυση.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι φήμες και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και της Microsoft λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.