Το PlayStation 5 θα έρθει το 2019 σύμφωνα με αναλυτές

1210

Ο Michael Pachter, γνωστός αναλυτής της εταιρίας ”Wedbush Securities”, σε συνέντευξή του στο Gaming Bolt μίλησε σχετικά με τον ενδεχόμενο ερχομό της επόμενης κονσόλας της Sony.

Αρχικά όσον αφορά το PlayStation 4 PRO είπε: ‘‘Το PS4 PRO, είναι καλύτερο (από τεχνικής απόψεως), σε σχέση με το PS4. Νομίζω πως αυτό, είναι το μισό βήμα προς τον ερχομό του PS5. Το PS5, θα αποτελέσει ακόμη ένα μισό βήμα”.

Ενώ όσον αφορά το πότε θα έρθει, είπε: ”Πιστεύω πως δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Λογικά θα έρθει μέσα στο 2019 ή το 2020 αλλά λογικά το 2019. H Sony, προσπαθεί να ορίσει τα χρονικά περιθώρια, μιας και σίγουρα θα φέρει μία συσκευή που θα αναδείξει το 4K, όταν η αγορά μίας 4K τηλεόρασης θα φτάσει το 50% του συνολικού ποσού στην Αμερική και το 35% στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω πως η Sony γνωρίζει ήδη τι πρέπει να κάνει”.

Τέλος μίλησε σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει το PS5 λέγοντας τα εξής: ”Το PlayStation 5…χμμμ…πόσο γρήγορο θα μπορέσει να είναι; Σίγουρα θα υποστηρίζει αναλύσεις 4K. Θα τρέχει 240 frames ανά δευτερόλεπτο; Τέλεια! Θα παίζει παιχνίδια τα οποία έχουν δημιουργηθεί για το PS4 PRΟ; Αυτά είναι τα ερωτήματα. Νομίζω θα τα κάνει. Νομίζω πως θα χτίσει μία κονσόλα, η οποία θα είναι συμβιβάσιμη με το PS4 PRO. 

Πιστεύω λοιπόν, πως θα γίνει αντιληπτό από τους καταναλωτές πως το PS5 θα είναι μισό βήμα μπροστά και πιστεύω πως ο Shawn (Layden, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment America), λέει την αλήθεια σχετικά με το PS5, το ότι δηλαδή θα αποτελέσει μία πλήρης κονσόλα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.