Το Overwatch θα σταματήσει να υφίσταται τον Οκτώβριο!

349

Η Blizzard ανακοίνωσε πως από τις 2 Οκτωβρίου το Overwatch θα πάψει να υπάρχει οπουδήποτε μιας και αυτόματα στη θέση του θα έρθει το Overwatch 2.

Με λίγα λόγια από αυτή την ημερομηνία δε θα μπορείτε να παίξετε τον τίτλο και θα πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες ώστε να μπείτε στον κόσμο του sequel, το οποίο θα διατεθεί στις 4 Οκτωβρίου. 

Περί του θέματος μίλησε η εταιρία στο Gamespot αναφέροντας τα εξής:

Στις 2 Οκτωβρίου είναι η τελευταία μέρα του Overwatch 1 πριν τεθεί εκτός λειτουργίας. Θα μείνει εκτός για 27 ώρες για να δώσουμε στην ομάδα μας τη δυνατότητα να προχωρήσει σε ενμήμερωση όλων των servers για να βεβαιωθεί ότι το backend που υποστηρίζει την κυκλοφορία του Overwatch 2 είναι έτοιμο να αρχίσει.

Τότε, οι παίκτες θα μπορούν να επιστρέψουν στις 4 Οκτωβρίου. Και αν έχουν ήδη το Overwatch 1, θα λάβουν το Overwatch 2 ως μία βασική ενημέρωση. Θα δουν την επιλογή “ενημέρωση του παιχνιδιού σε Overwatch 2” είτε σε υπολογιστή, είτε στις κονσόλες. Εάν είστε νέοι παίκτες, στις 4 Οκτωβρίου θα δείτε απλώς το Overwatch 2, έτσι ώστε να το κατεβάσετε και να παίξετε, εντελώς δωρεάν.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και μία νέα ηρωίδα με όνομα ”Kiriko”. Η Kiriko εξοπλίζεται με το Ally Teleport το οποίο της επιτρέπει να τηλεμεταφέρεται γρήγορα στον χώρο!

Τέλος, να πούμε πως ο τίτλος θα υποστηρίζει cross-progression και cros-platform play!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.