Το Counter-Strike 2 έρχεται σύντομα σύμφωνα με φήμες – Mέσα στον Μάρτιο η Beta του!

321

Φημολογείται εδώ και χρόνια πως το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον και τώρα, περισσότερο από ποτέ, αυτό φαίνεται πως είναι πολύ κοντά. Ο Richard Lewis, δημοσιογράφος eSports, tournament host, κάστερ και αναλυτής, ο οποίος είναι πολύ διακεκριμένος στην κοινότητα του Counter-Strike, ανέφερε από πηγές, ότι το Counter-Strike 2 είναι καθ’ οδόν.

Σύμφωνα με τον Lewis, “Η νέα έκδοση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο υπό εργασία Counter-Strike 2 και η προσωρινή ημερομηνία κυκλοφορίας για την beta είναι αυτόν τον μήνα, Μάρτιο, με την 1η Απριλίου στο εξωτερικό.”

Ο Lewis αναφέρει επίσης ότι το CSGO 2 διαθέτει 128 servers για να το φέρει στην ίδια γραμμή με το Valorant της Riot Games. Επιπλέον, η έκθεση υποστηρίζει ότι ”Το παιχνίδι πρόκειται επίσης να περιλαμβάνει ένα πολύ βελτιωμένο σύστημα matchmaking με χαρακτηριστικά που ελπίζεται ότι θα καταστήσουν περιττή την ανάγκη για υπηρεσίες pugging τρίτων”.

Η αναφορά έρχεται μετά από ενημερώσεις που υπήρξαν σε drivers της NVIDIA που αναφέρονται στο “CSGOS2”, το οποίο πιστεύεται ότι είναι το νέο παιχνίδι/ενημέρωση. Σύμφωνα με το ”@gabefollower” στο Twitter, το CSGO2 βρίσκεται σε QA από τον Δεκέμβριο του 2022, αν και αναφέρθηκε ότι “δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει 100%.

Οι νέες αναφορές και οι διαρροές δημιουργούν μια συναρπαστική ιστορία, με τις λεπτομέρειες να βρίσκονται στον αέρα σχετικά με το τι σημαίνει αυτό για το αρχικό παιχνίδι και εάν το Counter-Strike 2 θα το αντικαταστήσει πλήρως ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.