Το χτίσιμο αφαιρείται για πάντα στο Fortnite – Αυτό είναι το Fortnite Zero Build

462

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως στο Season 2 του Fortnite Chapter 3, με όνομα Resistance, είδαμε την αφαίρεση χτισίματος στον τίτλο.

@cyprusgamerofficial

Warzone Players right now that Fortnite has disabled building #warzone#fortnite#cyprusgamer#funny#fyp#foryoupage #cyprus #greece #cypriot#meme #gaming

♬ original sound – Cyprusgamer

Η Epic Games αποφάσισε τελικά να μην αφαιρέσει το εν λόγω χαρακτηριστικό από το παιχνίδι μιας και η ανταπόκριση των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Έτσι ανακοίνωσε την έλευση του μόνιμου No-Build Battle Royale, το οποίο φέρει το όνομα Fortnite Zero Build.

Το mode θα μπορείτε να το βρείτε στο Discover section, και θα υποστηρίζει Solo, Duos, Trios και Squad playlist.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως εφόσον το χτίσιμο το οποίο αποτελούσε και ένας σημαντικός παράγοντας άμυνας στον τίτλο και στο συγκεκριμένο mode αφαιρείται, οι παίκτες κάπως πρέπει να μείνουν ζωντανοί για κάμποσο χρονικό διάστημα, και να μην πεθαίνουν με το που αρχίζουν τα match.

Έτσι η Epic Games μας συστήνει το Overshield, όπου είναι στην ουσία μία επιπρόσθετη ασπίδα εκτός του βασικού shield, η οποία θα έρθει να προσθέσει στην άμυνα του εκάστοτε παίκτη. Επίσης, η ασπίδα κάνει regen ξανά ακόμη και εάν σπάσει.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.