Το χαμένο βραβείο του Celeste από τα The Game Awards βρέθηκε προς πώληση στο Ebay!

419

Επί τέσσερα χρόνια η ομάδα ανάπτυξης του Celeste, έψαχνε το βραβείο το οποίο είχε κερδίσει στα The Game Awards 2018, το οποίο δεν έλαβε ποτέ!

Το τρόπαιο εμφανίστηκε προς πώληση στο Ebay και ο YouTuber PrestigelsKey το απέκτησε, όντας μεγάλος fan του Geoff Keighley αλλά και των βραβείων, με το κόστος του να βρίσκεται στα 500 δολάρια! Ο πωλητής στο Ebay έγραφε στο description ότι το εν λόγω τρόπαιο ”ήρθε από μία πηγή που έκανε εκκαθάριση, όμως δεν υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες για το από που προήλθε”. 

Ο YouTuber έκανε τη δικιά του προσφορά για το συγκεκριμένο, το οποίο εν τέλει απέκτησε στα 375 δολάρια. Ανοίγοντας το κατάλαβε πως ήταν το βραβείο του καλύτερου Indie παιχνιδιού για το 2018, το οποίο είχε αποσπάσει το Celeste και η Extremely OK Games. 

Ο ίδιος ήρθε σε επαφή με το studio και διαπίστωσε πως το βραβείο όντως είχε χαθεί και η ομάδα ανάπτυξης το έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως φαίνεται, το studio δεν έλαβε ποτέ στα χέρια του το πολυπόθητο άγαλμα για κάποιον λόγο, και ο Youtuber αποφάσισε να το επιστρέψει, με αντάλλαγμα το studio να του δώσει πίσω τα χρήματα του και κάποια υπογεγραμμένα αντίτυπα του παιχνιδιού. 

Ακολουθεί το σχετικό video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.