Το τελευταίο εορταστικό δωρεάν παιχνίδι στο Epic Games Store σας περιμένει και είναι κλείνει το μάτι στους fans της Marvel!

521

Το 2024 μπήκε για τα καλά, και η Epic Games μοίρασε συνολικά 16 παιχνίδια σε καθημερινή βάση, κάθε 24 ώρες στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας με τα παιχνίδια-μυστήριο, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα λοιπόν, 4 Ιανουαρίου έχουμε και επίσημα το τελευταίο παιχνίδι, της εν λόγω καμπάνιας, το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε δικό σας μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου στις 18:00, όπου και πάλι θα μπούμε σε ”κανονικούς” ρυθμούς, με παιχνίδια να δίνονται δωρεάν κάθε Πέμπτη.

Ο τελευταίος λοιπόν τίτλος, είναι το ”Marvel’s Guardians of the Galaxy”, δια χειρός Eidos Montreal, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021.

Πρόκειται για ένα third person action adventure. Στο ιστορικό πλαίσιο του παιχνιδιού, βρίσκουμε τους Guardians 12 χρόνια μετά το τέλος του διαγαλαξιακού πολέμου, στον οποίο η αυτοκρατορία Chitauri και ο Thanos ηττήθηκαν. Ενσαρκώνουμε τον Peter Quill, τον οποίο και χειριζόμαστε στο παιχνίδι. Ο Peter Quill ή Star-Lord, ο οποίος είναι ο πιλότος-αρχηγός του διαστημόπλοιου Milano, απαρτίζεται από μία ομάδα μισθοφόρων προσπαθώντας να λάβουν τη θέση τους στον γαλαξία κάνοντας διάφορες δουλειές. Ο λόγος για τους Rocket Raccoon, Groot, Gamora και Drax, τους οποίους μπορούμε να χειριστούμε μόνο όσον αφορά της ιδιότητες τους και όχι να πάρουμε τον πλήρη έλεγχο. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται co-op. 

Ο τίτλος τα πήγε πάρα πολύ καλά στα reviews και αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις πίσω στο 2021.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Καλή απόλαυση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.