Το νέο Trailer του Commandos: Origins μας επιδεικνύει τον κόσμο του

323

Η Kalypso Media και το Claymore Game Studio κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ για το Commandos: Origins, το οποίο αναδεικνύει μερικά από τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού που οι παίκτες θα ανακαλύψουν. Αυτό το τρέιλερ δείχνει μερικούς από τους χάρτες που θα βρουν οι παίκτες σε αυτό το πιο πρόσφατο παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου.

Στο Commandos: Origins, έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με εμβληματικούς χαρακτήρες όπως ο Jack O’Hara (The Green Beret) και ο Francis T. Woolridge (The Sniper). Οι παίκτες θα οδηγήσουν αυτήν την πρωτότυπη ομάδα Commandos σε ιστορικούς τόπους από τον Παγκόσμιο Πόλεμο Β΄.

Στο Commandos: Origins, θα αντιμετωπίσετε συναρπαστικές προκλήσεις σε διάφορους τόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να εισβάλετε στις εχθρικές βάσεις στην παγωμένη Αρκτική, να μάχεστε σε κοντινή απόσταση σε ένα γερμανικό υποβρύχιο τη νύχτα, ή να περπατήσετε μέσα από τις ζεστές άμμους της Αφρικανικής Ερήμου, προσφέροντας ποικιλία στις αποστολές.

Ο Juergen Reusswig, Διευθυντής Στούντιο στην Claymore Game Studios, δήλωσε:

“Κατά τον σχεδιασμό της επιθυμητής εμπειρίας για το Commandos: Origins, κρατήσαμε στενή επαφή με την ιστορία των αρχικών παιχνιδιών και με την αυθεντικότητα προς το περιβάλλον του Παγκόσμιου Πολέμου Β΄. Οι αποστολές μας είναι όλες εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, τοποθεσίες και μάχες, και σχεδιάστηκαν για μια ευρεία ποικιλία τακτικών προσεγγίσεων από τον παίκτη. Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί της σειράς έχουν υψηλές προσδοκίες για το Commandos: Origins, και κάνουμε το καλύτερο μας για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες με τη δέσμευσή μας για μια αξιόλογη εμπειρία “Commandos”.”

Το παιχνίδι υπόσχεται μια συναρπαστική πλοκή με πάνω από 10 αποστολές, γεμάτες πρόκληση και tactical stealth gameplay. Μπορείτε επίσης να περιμένετε ένα λεπτομερές, ποικίλο και διαδραστικό περιβάλλον που επιτρέπει πολλαπλές στρατηγικές προσεγγίσεις. Είτε να επιλέξετε να κινηθείτε ύπουλα, να σκαρφαλώσετε σε κτήρια, να οδηγήσετε διάφορα οχήματα, είτε να χρησιμοποιήσετε τακτικές απόκρυψης.

Ημερομηνία δεν έχουμε ακόμη αλλά η Kalypso Media σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Commandos: Origins στο PC εντός του 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.