Το επόμενο Just Cause βρίσκεται υπό ανάπτυξη

317

Πριν λίγο καιρό η Square Enix σύναψε συμφωνία με τον Σουηδικό Όμιλο Embracer πουλώντας μερικά από τα δυτικά της studio έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων και μαζί franchises όπως το Deus Ex και Tomb Raider. Περισσότερα εδώ.

Όμως η τύχη ορισμένων IPs παρέμενε αβέβαιη όπως του Just Cause. Για την ιστορία ο τελευταίος Just Cause τίτλος, ήταν το Just Cause 4 το οποίο ήρθε το 2018.

Στην πιο πρόσφατη οικονομική της έκθεση η Square Enix διαβεβαίωσε τους μετόχους της, ότι το Just Cause IP διατηρήθηκε στα χέρια της, έπειτα τις παραπάνω πωλήσεις και ότι επί του παρόντος, αναπτύσσεται ένας νέος Just Cause τίτλος! Όπως είπε ο Yosuke Matsuda, πρόεδρος της Square Enix:

Θέλουμε να επικεντρωθούμε στη δημιουργία νέων τίτλων που ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αξιοποιούν νέα IP. Το franchise JUST CAUSE θα παραμείνει το IP μας και εργαζόμαστε για την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου στο franchise.

Εάν πρόκειται για το επόμενο μεγάλο Just Cause, το πέμπτο της σειράς, λογικά το development θια ηγηθεί ξανά από την Avalanche η οποία όμως επί του παρόντος, εργάζεται στο Contraband, έναν open-world co-op shooter τίτλο για Xbox Series X/S, κάτι το οποίο ενδεχομένως να σημαίνει πως θα αργήσουμε να δούμε το επόμενο Just Cause.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.