Δείτε τις εκδόσεις του Call of Duty: Modern Warfare ΙΙ – Aκριβότερο σε PC και κονσόλες προηγούμενης γενιάς!

237

Όπως σας ενημερώσαμε, χτες η Activision αποκάλυψε και επίσημα το Call of Duty: Modern Warfare II. Εκτός των άλλων φυσικά μάθαμε και τις εκδόσεις που θα υπάρξουν διαθέσιμες.

Αρχικά έχουμε τη Standard έκδοση του τίτλου.

Εν συνεχεία έχουμε τη Cross-Gen Bundle η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για τις κονσόλες και στην ουσία εμπεριέχει τις εκδόσεις του PlayStation 5 και PlayStation 4 αντίστοιχα καθώς και του Xbox One καθώς και Xbox Series X και S αντίστοιχα.

Τέλος, έχουμε την πιο ακριβή Vault Edition (€109,99 για όλες τις κονσόλες €99,99 για PC) η οποία εμπεριέχει τα παρακάτω:

-Βattle Pass της πρώτης σεζόν και 50 Tiers Skip

-Το Red Team Operator Pack για τους Ghost, Soap, Price, Farah 

-Το FJX Cinder Weapon Vault

-To Ghost Legacy Pach με 12 Operator Skins καθως και 10 Weapon Blueprints

-10 ώρες διπλά XP και 10 ώρες 2WXP

Τα πατήματα της Sony, EA και Take-Two φαίενται να ακολουθεί και η Activision όσον αφορά το κόστος των παιχνιδιών. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Οι παραπάνω εταιρίες ανέβασαν κατά 10€ το κόστος των παιχνιδιών τους στις κονσόλες νέας γενιάς (μιλάμε πάντα για τις standard εκδόσεις). Από το τυπικό €69,99 πήγαμε στο €79,99, όμως κράτησαν σε κανονική τιμή τις εκδόσεις των κονσολών της προηγούμενης γενιάς, δηλαδή στα €69,99.

Πλέον αυτό αλλάζει τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και η Blizzard αποφάσισε όχι να χρεώσει αυτό το extra 10€ σε κονσόλες παλιάς γενιάς αλλά και σε PC για το Call of Duty: Modern Warfare II! 

Αλλόκοτο δε στην περίπτωση του PC, που η τυπική τιμή ενός ΑΑΑ τίτλου στο Steam για μία standard έκδοση είναι €59,99, αλλά εδώ θα βρούμε το Modern Warfare II στα €69,99! Είναι κάτι το οποίο σίγουρα δε θα μείνει στο απυρόβλητο από την PC κοινότητα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει στην περίπτωση των PS4 και Xbox One, με κόστη στα €79,99 για τη Cross-Gen Bundle έκδοση η οποία στην ουσία είναι η μοναδική επιλογή αγοράς που έχουν οι κάτοχοι παλαιών κονσολών για αγορά!

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα έρθει στις 28 Οκτωβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net, Steam). 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.