Το ένατο παιχνίδι-μυστήριο της ημέρας σας περιμένει στο Epic Games Store!

314

Ένατη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν παιχνίδια-μυστήρια από την Epic Games.

Για σήμερα λοιπόν, 23 Δεκεμβρίου ο τίτλος μας είναι το Encased. Πρόκειται για ένα isometric turn-based sci-fι, post-apocalyptic RPG το οποίο είναι επηρεασμένο από franchises όπως το Fallout και Wasteland, καθώς και από το Σοβιετικό sci-fi novel Roadside Panic.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021 αποκλειστικά σε PC. To gameplay, όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι επηρεασμένο από τα κλασσικά Fallout, Wasteland και Shadowrun. Διαθέτει turn-based σύστημα μάχης σε ισομετρική κάμερα, με κύριο χαρακτηριστικό να είναι η έμφαση που δίνει στη δημιουργία ιστοριών, με τις αποφάσεις του παίκτη να επηρεάζουν το υπόλοιπο παιχνίδι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η δημιουργία χαρακτήρων είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, μαζί με ένα reputation σύστημα όπου η φήμη ενός χαρακτήρα μπορεί να αλλάξει λόγω των επιλογών σας. Ενώ ο παίκτης ξεκινά με μόνο έναν χαρακτήρα, διάφοροι companions μπορούν επίσης να έρθουν μαζί σας κατά την πορεία.

Αποκτήστε το Encased, πατώντας εδώ, μέχρι αύριο Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου στις 18:00, όπου θα αποκαλυφθεί το επόμενο παιχνίδι, και αν αναλύσουμε την εικόνα που βλέπουμε μάλλον θα είναι τίτλος ή τίτλοι από το αγαπημένο Metro franchise.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.