Ταινία Death Stranding: Συνεργασία Kojima και Α24 !!

261

Το στούντιο A24, γνωστό για τη δημιουργία ταινιών που έχουν κερδίσει βραβεία όπως το “Everything Everywhere All At Once“, ανακοίνωσε μια συνεργασία με την KOJIMA PRODUCTIONS για τη μεταφορά του επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού του Hideo Kojima, “DEATH STRANDING“, σε μια ταινία ζωντανής δράσης.

Η ανακοίνωση έρχεται προ της 8ης επετείου της KOJIMA PRODUCTIONS, που θα γιορταστεί στις 16 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο στις μεταφορές από βιντεοπαιχνίδια σε ταινίες.

Την ανακοίνωση την έκανε ο δημιουργός του παιχνιδιού και παραγωγός, Hideo Kojima μέσα από τον λογαριασμό του στο X(πρώην Twitter) δηλώνοντας τα παρακάτω:

“Το A24 γεννήθηκε σε αυτόν τον κόσμο περίπου πριν από 10 χρόνια, η παρουσία τους είναι μοναδική στον χώρο, διαφορετική από οποιονδήποτε άλλο. Οι ταινίες που παράγουν κυκλοφορούν στον κόσμο με υψηλή ποιότητα και καινοτομία. Έχω ελκυστεί από τις δημιουργίες τους και έχουν ακόμα εμπνεύσει το δικό μου έργο. Η καινοτόμος τους προσέγγιση στην αφήγηση ταιριάζει με αυτό που η Kojima Productions κάνει τα τελευταία 8 χρόνια. Τώρα, φτιάχνουμε μαζί μια ταινία Death Stranding. Υπάρχουν πολλές “ταινίες μεταφορές παιχνιδιών” εκεί έξω, αλλά αυτό που δημιουργούμε δεν είναι απλά μια άμεση μετάφραση του παιχνιδιού. Η πρόθεση είναι ότι ο κοινός μας δεν θα αποτελείται μόνο από φαν των παιχνιδιών, αλλά η ταινία μας θα είναι για οποιονδήποτε αγαπά τον κινηματογράφο. Δημιουργούμε ένα σύμπαν Death Stranding που δεν έχει ξαναδεί το φως, εφικτό μόνο μέσω της μέσης του κινηματογράφου, θα γεννηθεί.”

https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1735301845776744611

Ο Hideo Kojima, που θεωρείται ο αρχιτέκτονας του είδους stealth και πρωτοπόρος στη διαδραστική αφήγηση, διαρκώς μετακινεί τα όρια μεταξύ του κινηματογραφικού και του παιχνιδιού. Το 2020, ο Hideo Kojima τιμήθηκε με το BAFTA Fellowship, το υψηλότερο βραβείο που απονέμεται από το BAFTA σε ένα άτομο για την εξαιρετική συνεισφορά του στον κινηματογράφο, τα παιχνίδια ή την τηλεόραση.

Μπορείτε να διαβάσετε το Review μας σχετικά με το παιχνίδι Death Stranding πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.